Nanna Karalahdelta tunteikas kirjoitus erokohun keskeltä: "Vihasta on päästävä nopeasti eroon"

Jere Karalahdesta eroava Nanna Karalahti julkaisi ensimmäisen blogipostauksensa erouutisen jälkeen.

Fitnesskaunotar Nanna Karalahti kertoi 19. huhtikuuta 2017 blogissaan eroavansa puolisostaan, ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdesta.

– Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla, hän kirjoitti.

Eilen keskiviikkona 26. huhtikuuta Nanna päivitti blogiaan ensimmäistä kertaa erouutisen jälkeen.

– Mitä tahansa elämässä tulee eteen, on osattava katsoa asioita läpi vihan ja katkeruuden, Nanna kirjoittaa.

– Haluan alkuun kiittää ihanista kommenteista ja viesteistä, joita olen saanut. Teidän ihanat kannustavat viestit antavat myös vahvuutta olla lukematta niitä pahoja ja ilkeitä kommentteja.

Nanna toteaa tekstissä jokaisen olevan vastuussa omista teoistaan ja valinnoistaan. Kukaan ei ole pyhimys.

– On vaan oltava rehellinen ja elettävä totuudessa. Vihan hetkellä se on vaikeaa, myönnän. Sen vuoksi vihasta on päästävä nopeasti eroon on vihan aiheuttajana kuka tahansa.

Karalahti toteaa kirjoittaneensa aiemminkin vihasta ja katkeruudesta.

– Toisten virheet ovat myös helpompi hyväksyä, vaikka ne ei eivät aina miellyttäisikään, jos ymmärtää millainen ihminen on kyseessä. Harvoin kuitenkaan kukaan pohjimmiltaan tietää muista kun omista valinnoistaan ja sen vuoksi niitä on turha tuomita, Nanna kirjoittaa tunteikkaasti.

– Huomenna saattaa jyristä. Sen jälkeen kuitenkin aina paistaa aurinko.

Nanna ja Jere Karalahti eivät ole vielä jättäneet avioerohakemusta käräjäoikeuteen käsiteltäväksi, mutta Nannan eroa käsitelleessä blogitekstissä todettiin, että hakemus jätetään yhdessä ja pian. Karalahdilla ei ole avioehtoa.

Nanna ja Jere Karalahti astelivat avioon 1. elokuuta 2015 Helsingissä. Heidän yhteinen lapsensa, Jax-poika, syntyi 13. toukokuuta 2016.

Lue myös:

    Uusimmat