Nämä yritykset tarjoavat Suomen parasta palvelua?

Kuluttajien tyytyväisyys palveluihin ja tuotteisiin laski viime vuonna kansallisesti, mutta mistä löytyvät parhaat asiakaspalvelut?

Suomalaiset ovat jenkkilehti Forbesin mukaan maailman kolmanneksi onnellisin kansa, mutta asiakastyytyväisyys maassamme on retuperällä. Tyytyväisimmät suomalaiset asuvat Orimattilassa, tyytymättömimmät Suonenjoella.

Tämä selviää tutkimuslaitos EPSI Ratingin selvityksestä, jonka mukaan tyytyväisyytemme tuotteisiin ja palveluihin laski kansallisesti eniten viime vuonna.

Kaikkein huonoimmaksi asiakkaat ovat kokeneet mobiilikaista- ja laajakaistapalvelut, tyytyväisimpiä puolestaan ollaan apteekkien toimintaan.

Parhaiten laajakaistapalveluja tarjoavista yrityksistä selvisi Welho, jonka käyttäjät olivat 11 pistettä tyytyväisempiä kuin muiden alalla toimivien palveluntuottajien asiakkaat. Soneran maksu-TV-palvelut ovat tutkimuksen mukaan toimialaansa nähden kaikista heikoimpia katsojien mielestä, sekä myös vertailuissa muihin toimialoihin.

Yksittäisistä yrityksistä parasta palvelua saa asiakkaiden mukaan Handelsbankenista, kun Soneran käyttäjät olivat kaikkein tyytymättömimpiä.

Tutkimus toteutettiin 15 maassa, ja siinä mitattiin mielikuvia yrityksestä, tuotteiden ja palvelujen latua sekä hinta-laatusuhdetta. Vastaajia oli yhteensä noin 1000 000, joista 30 000 oli suomalaisia.

Kysymys: Millainen on huonoin asiakaspalvelukokemuksesi? Kerro ja kommentoi muiden kokemuksia!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja