Nämä suomalaiset taistelevat vielä Stanley Cupista

Ennätysvauhdissa oleva Mikko Rantanen junaili Coloradoon toisenkin suomalaisen – NHL-tähti kertoo tavoitteista pudotuspeleissä 5:03
Mikko Rantanen kertoi tavoitteistaan pudotuspeleissä MTV Urheilun haastattelussa.

NHL:n kauden neljä parasta joukkuetta ovat selvillä, kun New York Rangers voitti viime yönä Carolina Hurricanesin ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa.

Suomalaispelaajia Stanley Cupin tavoittelussa on mukana enää viisi kappaletta. New York Rangers ja Tampa Bay Lightning kamppailevat itäisen konferenssin voitosta. Itäisen konferenssin puolella suomalaisia on mukana enä yksi kappale, Rangersin hyökkääjä Kaapo Kakko. 

Läntisen konferenssin voitosta kamppailevat Edmonton Oilers ja Colorado Avalanche.

Molemmissa joukkueissa pelaa kaksi suomalaispelaajaa: Oilersissa hyökkääjä Jesse Puljujärvi ja maalivahti Mikko Koskinen, Avalanchessa hyökkääjät Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen.

Tampa Bay on viime vuoden Stanley Cup -mestari. Se on raivannut tieltään Toronto Maple Leafsin voitoin 4–3 ja Florida Panthersin tylysti 4–0. Rangersin molemmat sarjat ovat menneet seiskapeliin. Ensin Rangers voitti Pittsburgh Penguinsin  4–3 ja sen jälkeen Carolina Hurricanesin 4–3.

Colorado on edennut läntisen konferenssin finaaliin kaatamalla Nashville Predatorsin suoraan 4–0 ja St. Louis Bluesin 4–2. Edmonton selvitti tieltään Los Angeles Kingsin voitoin 4–3 ja Calgary Flamesin 4–1.

Lue myös:

    Uusimmat