Nämä MTV:n konkariankkurit lukevat ensimmäiset tv-uutiset Vallilassa: "Varmasti sekoan ainakin kerran sanoissani ja kerran kävelen harhaan"

MTV:n muutto uusiin tiloihin loppusuoralla: kurkista huippumoderniin studioon, mistä lähetetään keskiviikkona ensimmäiset TV-uutiset 2:02
Vallilan Pöllölaakson uutiset alkavat huomenna, tällaisissa tunnelmissa Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen odottavat huomista.

Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen odottavat Vallilan ensimmäistä uutislähetystä jännittyneissä, mutta innostuneissa tunnelmissa.

Legendaarisen Ilmalan Pöllölaakson viimeiset uutiset nähdään tänä iltana kello kymmeneltä.

Vallilan uudesta Pöllölaaksosta lähetetään historiallinen ensimmäinen lähetys keskiviikkona, kun ankkurit Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen toivottavat hyvää iltaa Seitsemän uutisissa. 

Konkariankkurit odottavat ensimmäistä lähetystä jännityksellä.

– Se on kohtalaisen selvää, että mulle tapahtuu kaksi kuprua. Varmasti sekoan ainakin kerran sanoissani ja kerran kävelen harhaan, mutta seurataan Maijaa, Keijo toteaa.

– Katsotaan kumpi tukee kumpaa huomenna (keskiviikkona), Maija naurahtaa.

Katso ylläolevalta videolta Maijan ja Keijon tunnelmia Vallilasta ja millaisia elementtejä uutisissa nähdään tulevana keväänä.

Lue myös:

    Uusimmat