Nämä kiharat tekevät naisen kuin naisen kateelliseksi – katso kuvat!

Näin pikkujoulukauden kynnyksellä naiset miettivät usein hartaasti sopivaa kampausta juhliin ja useimmat haaveilevatkin näyttävistä kiharoista. Näyttelijä Sofia Vergaran upeat kiharat saavat kiharapilvestä haaveilevan kateelliseksi!

Kolumbialaisnäyttelijä Sofia Vergaran, 40, upeat paksut hiukset oli kiharrettu täydellisesti, kun kaunotar asteli eilen pitkin New Yorkin katuja. Täydellisestä pikkujoulukampauksesta haaveilevan mielessä Vergaran upea kampaus herättää varmasti kateutta.

Vergaran hiukset oli kiharrettu suurin rullin näyttäviksi. Näyttelijättären upeita laineita ei oltu oiottu sileiksi kamman avulla, vaan hiukset saivat hulmuta leikkisästi. Lopputulos oli hyvin luonnollinen, mutta erityisen näyttävä. Näyttelijättären tyyli sopisi täydellisesti pikkujouluihin.

Vinkki: Vergaran hiustyyliä ihaileva voi tavoitella yhtä upeaa kampausta lämpörullien avulla. Kosteisiin hiuksiin kiedottujen lämpörullien on hyvä antaa vaikuttaa tovi, jotta kiharoista tulee yhtä tiukat kuin Vergaralla. Kun rullat on irrotettu, kannattaa kiharat eritellä kamman sijaan sormin. Jos sää on kostea, kannattaa välttää lakan käyttöä, jotta kiharat eivät katoa hetkessä.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja