Mainos

Nämä julkkikset on kutsuttu prinsessa Victorian häihin

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin häävieraslistalta löytyy myös suomalaisia.

Suomalaisia häissä edustavat itseoikeutetusti tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi. Myös vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö nähtäneen juhlissa, sillä hänen vaimonsa, Ruotsin ympäristöpuolueen puheenjohtaja Maria Wetterstrand on kutsuttujen joukossa.

Kutsulistalla on myös prinsessa Madeleinen kanssa juuri kihlauksen purkanut Jonas Bergström, mutta hänen ei uskota tulevan paikalle.

Kuninkaallisia on saapumassa lukuisista monarkioista. Tunnetuimpia kasvoja kuninkaallisten kutsuvieraiden joukossa ovat Walesin prinssi Charles, Cornwallin herttuatar Camilla sekä prinssit William ja Harry. Williamin ja Harryn on kuitenkin kerrottu lähtevän mieluummin kannustamaan maansa joukkuetta Etelä-Afrikkaan jalkapallon MM-kisoihin. Myös prinssi Charles jättää todennäköisesti juhlat väliin.

Kutsuvieraslistalta löytyvät myös Monacon ruhtinas Albert, Tanskan kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary, Norjan kruununprinssipari Haakon ja Mette-Marit, Belgian kruununprinssipari Philippe ja Mathilde sekä Espanjan kruununprinssipari Felipe ja Letizia.

Myös Hollannin kruununprinssipari Maxima ja Willem-Alexander tulevat häihin. Heidän vanhin tyttärensä Catharina-Amalia, jonka kummitäti Victoria on, toimii sisäpiirin huhujen mukaan morsiustyttönä.

Victoria on kummitäti myös Norjan prinsessa Ingrid Alexandralle sekä Tanskan prinssi Christianille ja heidän on uumoiltu myös olevan häissä mukana kukkatyttönä ja poikana.

Viihdemaailmaa edustaa Roxette-yhtyeestä tuttu Per Gessle. Listalla on yllättäen myös prinssi Carl Philipin entinen tyttöystävä Emma Pernald. Prinssin uudella tyttöystävällä, rohkeissa kuvissakin esiintyneellä Sofia Hellqvistillä ei liene juhliin asiaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.