Nämä asiat nainen salaa mieheltä

Women's Health -lehden teettämässä kyselyssä selvisi, minkälaisia asioita naiset jättävät kertomatta miehelleen.

Tuoreesta kyselystä selviää, mistä asioista naiset eivät ole valmiita keskustelemaan miesten kanssa. Kyselyyn vastasi 700 naista.

Seksikumppanien määrä

Kyselyssä selvisi, että joka kolmas nainen valehtelee miehelleen seksikumppaniensa määrän. Kansasin yliopistossa teetetyn tutkimuksen mukaan naiset ovat miehiä halukkaampia suunnittelemaan tulevaisuutta – eivätkä pohtimaan menneisyyttä.

Keskustelu seksikumppanien määrästä on hyvä avata kertomalla ensin oma numeronsa. Mikäli nainen kokee, että mies tuee tuomitsemaan hänen seksikumppaniensa määrän, on hän harvoin rehellinen.

Pettäminen

Kyselyyn osallistuneista naisista kolmasosa kertoi pettäneensä kumppaniaan. Naiset eivät kyselyn mukaan myönnä pettämistä.

– Naiset pettävät, sillä he pyrkivät siten päättämään suhteen tunnetasolla, seksiterapeutti Ian Kerner kertoo.

Vaikka kumppani hakisikin hieman etäisyyttä, ei ole syytä ryhtyä heti syyttelemään. Avoin keskustelu parantaa keskinäistä ilmapiiriä.

Teeskennellyt orgasmit

Noin puolet kyselyyn vastanneista myönsi teeskennelleensä orgasmin. Asiantuntijat toivoisivat, etteivät miehet pitäisi orgasmia turhan korkealla jalustalla.

– Miehet pitävät orgasmeja seksin tarkoituksena, mutta naiselle jo seksi ilman orgasmiakin voi olla hyvin nautinnollista, seksiterapeutti Lori Buckley kertoo.

Vuonna 2009 Journal of Sex Research -lehdessä julkaistu tutkimus käsitteli teeskenneltyjä orgasmeja. Tutkimuksen mukaan 63 prosenttia naisista, jotka teeskentelivät saaneensa orgasmin, eivät itse tehneet aloitetta seksiin.

Yhteydenotot ex-kumppaniin

CyberPsychology & Behaviorin vuonna 2009 teettämän kyselyn mukaan peräti 75 prosenttia naisista piti entisiä seksikumppaneitaan Facebook-kavereinaan. Naisilla ei kuitenkaan ole usein tapana puhua tästä ilmiöstä.

Naiset pitävät usein yhteyttä entisiin kumppaneihinsa myös puhelimitse. Yhteydenotoista ei ole syytä huolestua, jos nainen ei selvästi peittele pitävänsä yhteyttä entisiinsä.

Tunnelman latistuminen

Kyselyn mukaan peräti 42 prosenttia naisista pitää kumppaniaan ajoittain kaikkea muuta kuin viehättävänä. Naiset harvoin kuitenkaan hiiskuvat miehen aikaansaamasta latistuneesta tunnelmasta sanaakaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Men's Health

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja