Nämä aineettomat lahjat yllättävät isän

Isänpäivää vietetään sunnuntaina, mutta mitä antaa isälle, jolla on jo kaikkea? Aineettomalla lahjalla on helppo ilahduttaa.

Eikö isäsi tarvitse mitään? Jos perinteiset sukat, suklaa ja partavesi tuntuvat tylsiltä vaihtoehdoilta, valitse yllätys, joka miellyttää varmasti. Aloita sopivan lahjan miettiminen pienellä mielikuvitusleikillä: millainen olisi sinun täydellinen päiväsi?

Todennäköisesti se ei sisällä läjäpäin uusia tavaroita ja hurjia elektroniikkavempeleitä, vaan rentouttavan pysähdyksen kiireen keskelle, rakkaiden ihmisten seuraa ja herkullista ruokaa.

Käännä nyt ajatusleikki ympäri: miten muokkaisit täydellisen päiväsi isän mielen mukaiseksi?

Kauneussalongeissa on nykyään hoitoja tarjolla myös miehille. Jos isäsi vierastaa ajatusta kynsi-, kasvo- tai jalkahoidosta, voit varata hänelle vaikkapa rentouttavan hieronnan tai kuumilla kivillä tehdyn hoidon.

Myös saunailta parhaiden ystävien kanssa voi olla hyvä tapa päästää höyryjä ulos: Ota yhteyttä isäsi ystäviin hänen tietämättään, lämmitä sauna ja järjestä sinne syötävää sekä muutama saunaolut.

Eettisellä lahjalla hyvää mieltä monelle

Lahjoittamalla paketti- tai lahjarahan hyväntekeväisyyteen voi tuottaa hyvää mieltä muillekin kuin isälle. Valitse kohde, jonka tiedät olevan isällesi tärkeä, olipa se sitten kotimaassa tai ulkomailla. Useiden järjestöjen nettisivuilta löytyy tilinumerot ja lahjoituskohteet, minkä vuoksi lahjan hankkiminen kotoa käsin on myös helppoa.

Perheen yhteinen aika on arvokasta

Yhteinen puuhastelu on myös hyvä lahjaidea, sillä harva meistä viettää läheistensä kanssa tarpeeksi aikaa. Varaa pöytä isäsi suosikkiravintolasta tai laita hänelle ruokaa itse. Ennen ruokailua voitte tehdä jotain hauskaa, käydä kävelyllä, leikkipuistossa, pyöräretkellä, elokuvissa, keilaamassa tai vaikkapa uimahallissa.

Hyvä lahjaidea on myös hoitaa tiskit viikon ajan tai olla vastuussa lumitöistä ensi talvena. Mitä jos pesisit lahjaksi isäsi auton tai pyörän kerrankin kunnolla? Voit tehdä listan erilaisista askareista, joita voitte tehdä yhdessä tai voit tarjoutua tekemään isäsi puolesta.

Muista, että rahanmeno ei ole tärkeintä. Isäsi varmasti arvostaa eniten sitä, että näytät välittäväsi hänestä, yhdessä viettämäänne aikaa sekä läheisten vankkumatonta huomiota.

Kuvat: Shutterstock, Lehtikuva

(MTV)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja