Naku-uintia ja rakastelua – Armi Toivanen ja Peter Franzén lemmekkäänä valkokankaalla

Ensi-iltansa pian saavassa Elämältä kaiken sain -elokuvassa Armi Toivanen ja Peter Franzén esittävät pariskuntaa.

Mika Kaurismäen ohjaama Elämältä kaiken sain -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 21. elokuuta. Elokuvan pääosissa nähdään Vesa-Matti Loiri, Armi Toivanen, Peter Franzén, Lenita Susi ja Jani Volanen. MTV.fi kävi katsomassa elokuvan tiistaisessa lehdistönäytöksessä.

Draamaelokuva kertoo tyttären (Tiina - Armi Toivanen) ja isän ( Urho - Vesa-Matti Loiri) välisestä suhteesta. Elokuvassa Peter Franzén ja Armi Toivanen esittävät seurustelevaa paria, joka muuttaa Helsingistä pieneen rannikkokaupunkiin hoitamaan Armin näyttelevän Tiinan isää.

Vaikka vanhan puutalon remppa ja Tiinan palkkaama remonttimies vavisuttavatkin suhdetta, nähdään Tiinan ja Tomin välillä myös lempeä.

Elokuvassa Armi Toivasen ja Peter Franzénin roolihahmot nähdään nauttimassa Suomen kesästä perinteisellä naku-uinnilla. Iloisesti veteen juoksevat Tiina ja Tomi antautuvat suudelmiin ja pian lempi leiskuu myös sisätiloissa.

Luontevasti näyttelevät Toivanen ja Franzén käyvät elokuvassa roolihahmojensa kautta syvällisiä keskusteluja niin parisuhteen eri vaiheista kuin perheen perustamisesta ja uskollisuudesta. Dramaattisia ja vakavia aiheita käsitellään kuitenkin läpi elokuvan huumorin keinoin.

Draamakomediassa nähdään myös Vesa-Matti Loirin ja Jaana Saarisenrohkea rakastelukohtaus.


Lue myös:

    Uusimmat