Mainos

Naistenvaivojen uudet nimet: Supinat ja Venus-viat

Nyt on naisten krempoilla nimet kohdallaan. Helmen Olen Nainen -sivuston kisassa etsittiin uusia hyviä nimiehdotuksia naistenvaivoille, ja kisan satona saatiin mitä loistavimpia nimiehdotuksia. Tässä kisan parhaimmistoa.

On ihanaa olla nainen ja vain me naiset voimme ymmärtää, mitä kaikkea tuo ihanuus kätkeekään sisäänsä.

Olen Nainen -sivuston kisassa naiset pääsivät ideoimaan, miten voimme luontevasti ilmasta kaikkia naiseuteen liittyviä kremppoja ja vaivoja ilman noloutta. "Ongelmat alapäässä" tai ne iänikuiset "naisten vaivat" ovat vanhoja juttuja ja vähän nolojakin.

Vanhat vaivat - uudet nimet

Kisassa sai ehdottaa sanaa, yhdyssanaa tai lyhyttä lausetta naistenvaivojen nimeksi. Pääasia oli, että se kuvaisi naisellisia vaivojamme uudella tavalla ja osuvasti. Näillä nimillä kyllä kehtaa puhua krempoista!

Kaikki naiset eivät ota vaivojaan vakavasti, ehkäpä huumori auttaa, kun vatsaa kolottaa. Hauskojen nimiehdotusten joukossa oli esimerkiksi Muumimamman mökötys, kuuhärpäke, tättähäärät, riemurinnakkaat, HV-haivaara, marilynit ja "mun vaginalla on joku ihan oma monologi meneillään".

Oireille ehdotettiin myös hyvin sotaisia nimiä, kuten isoviha, sotasankarin uudet tuulet, puna-armeija ja lady-armeija.

Myös kauniita nimiä oli joukossa, kuten Hilma-viikot, luonnonlahjat Hellä-Sulotarbrobleemat, ruusun aika, gymmeli, supinat, hehkut, feminiitti.

– Femina. Yksinkertainen, kauniin kuuloinen, jokaisen suuhun taipuva ja kansallisuudesta riippumaton nimi, eräs kilpailija ehdotti.

Pulma leikkimökissä

Naiset ovat mestareita kiertoilmaisuissa.

– Na-vi = naisten viat ja vaivat tai nai-vi-va (savoksi naivia), eräs kilpailija pohdiskeli.

– Leikkimökissä ongelmia tai leikkimökissä vikaa.

Nimiehdotuksissa oli hyvin kekseliäistä tapoja ilmaista, että nyt on kropassa vikaa. Esimerkiksi Venus-viat, pulma lemmenpesässä, naarasoireet, gynetiikka, sä tiedät kyllä -vaivat ehdotettiin naistenvaivoille nimeksi.

Satoja uusia kivoja nimiehdotuksia sateli kisaan, ja arvoimme näiden joukosta kahdeksan onnekasta voittajaa!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.