Näistä kohuista Harri Olli muistetaan

Mäkihyppääjä Harri Olli on jäänyt kansa mieliin paitsi urheilusuorituksillaan myös toilailuistaan yksityiselämässä.

Rovaniemeläistä Harri Ollia on ehditty jutuissa vertaamaan myös legendaariseen Matti Nykäseen. Aivan kaikkea samaa Harri ei ole vielä ehtinyt tehdä kuin Nykänen, mutta ainakin näistä kohuista me hänet muistamme.

Harri Olli on saanut syytteet sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta että rattijuopumuksesta. Kihlakunnansyyttäjä Ari Saastamoinen on jättänyt haastehakemuksen Iisalmen käräjäoikeuteen maanantaina, kertoo Ilta-Sanomat.

Ylinopeus ja rattijuopumus

Moneen liemeen sukeltaneen Harrin liikennetörttöilyt tapahtuivat heinäkuussa Lapinlahdella. Ilta-Sanomien mukaan mäkimies tykitti tutkaan 141 kilometrin tuntivauhdilla. Rajoitusten mukaan tieosuudella olisi pitänyt huristella 80 kilometriä tunnissa. Poliisin verikoe paljasti kaiken hyvän lisäksi, että Harrilla oli veressä 0,67 promillea.

Sveitsin Einsiedelnissä FIS:n kesäkiertueella hyppäävä Harri Olli tippui kisassa sijalle 26. Johtuiko Harrin huono kisamenestys siitä, että mies on päivitellyt yöt pitkät Facebookiaan?

Itävallan Andreas Kofler voitti muovimäestä hypätyn kisan. Tuuliolojen vuoksi kisassa tosin hypättiin vain yksi kierros. Paras suomalainen oli Kalle Keituri, sijalla 23.

Käsirysy yökerhossa

Viihdeuutiset kertoi aamulla että Harri Olli oli päivittänyt Facebook-profiiliaan yöllä kello 1.41.

Facebook-kohu johtuu siitä, että toissailtana Harri Olli yllättäen päivitti parisuhdestatuksekseen "naimisissa käyttäjä (nimi poistettu) kanssa".

Viime yönä kello 0.22 Harri poisti morsionsa nimen ja päivitti statuksekseen vain "naimisissa". Myöhemmin yön aikana kello 1.41 status muuttui taas, ja nyt Facebookissa lukee "Harri Olli on parisuhteessa käyttäjän (nimi poistettu) kanssa".

Mäkihyppääjä Harri Olli taisi pelästyä hänen Facebook-statuksensa aiheuttamaa mediakohua ja vaihtoi yöllä "naimisissa"-statuksensa "parisuhteessa" tilaan.

Ensin tosin yöllä kello 0.22 Harri poisti morsionsa nimen ja pisti statuksekseen vain "naimisissa". Myöhemmin yön aikana kello 1.41 status muuttui taas, ja nyt Facebookissa lukee "Harri Olli on parisuhteessa käyttäjän (nimi poistettu) kanssa".

Mäkihyppääjä Harri Olli hylättiin HS140-mäen karsintakilpailussa, koska hän painoi liian vähän.

Hylkäyksen syynä oli, että Olli painoi 200 grammaa liian vähän suksien pituuden nähden. Hyppääjät pitävät itse huolta painostaan, joten huolimattomuus meni Harrin piikkiin.

– Harri Ollin kohdalla tarvitaan tarkempaa huolellisuutta, ettei hylkäämisiä pääse jatkossa tapahtumaan, Suomen mäkimaajoukkueen päävalmentaja Janne Väätäinen painotti.

Kohumäkihyppääjä Harri Olli nähdään jälleen oikeudessa, kertoo 7 päivää -lehti. Tällä kertaa mies kuitenkin on oikeudessa asianomistajana. Rovaniemeläinen Heikki Kestilä löi viime huhtikuussa Ollia nyrkillä, ja häntä syytetään pahoinpitelystä.

Kestilälle ja Ollille tuli riitaa rovaniemeläisessä yökerhossa, jota miehet lähtivät selvittelemään yökerhon etupihalle. Syytettynä oleva Kestilä löi mäkihyppääjää kerran, jonka seurauksena Harri Ollin päähän tuli verinen ventti.

Haukkui kännissä lajijohtajan

Mäkihyppääjä Harri Olli, 24, sekoitti viime kesänä suomalaismediat Facebook-statuksellaan, jonka mukaan mies olisi yllättäen mennyt naimisiin. 7 päivää -lehden mukaan mäkikotka ei edelleenkään ole naimisissa vasta 17-vuotiaan Carolinansa kanssa, mutta kihloissa pari kyllä virallisesti on.

Nykyisin Harri Ollin avovaimona Lahdessa asuva Carolina oli lehden tietojen mukaan kesällä vasta 16-vuotias, joten mäkimiehen olisi pitänyt anoa lupaa naimisiinmenolleen aina oikeusministeriöstä saakka.

Helmikuussa lentomäen MM-kisoissa Oberstdorfissa Olli vietti luvatta yön poissa maajoukkueen majapaikalta. Juhlahumussa ja naisseurassa vietetyn yön jälkeen hyppääjä palasi hotellille vain tunteja ennen kilpailujen koekierrosta. Kotimaahan palattuaan humalassa toimittajien kysymyksiin vastaillut Olli haukkui lajijohtaja Janne Marvailan Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Katso myös Harri Ollin kohuvideo!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat