Hirvittävä löytö Espoossa: Naisen ruumis löytyi kasseista

Espoon Järvenperässä metsästä on löytynyt kasseja, joissa oli sisällä naisen ruumiin kappaleita.

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi pyytää havaintoja Järvenperän alueella perjantaina 31. heinäkuuta ja 1. elokuuta välisenä yönä liikkuneista epäilyttävistä henkilöistä. 

Havainnot voi ilmoittaa Espoon poliisiaseman tutkintaan puh. 0295 438 330.

Löytö paljastui, kun varhain lauantaiaamuna Espoon Järvenperän Kavaljeerinkujalla paloi rivitalokiinteistöön kuuluva yhden asuinhuoneiston ja autokatoksen rakennus. Palo levisi asunnosta autokatokseen ja vaurioitti katoksessa olleita autoja.

Poliisi sai myöhemmin lauantaiaamuna ilmoituksen, että asunnon läheisyydessä sijaitsevassa metsässä on kasseja, joissa on ruumiinosia. Tutkimusten mukaan kuollut henkilö on aiemmin palaneessa huoneistossa asunut vuonna 1979 syntynyt nainen.

Poliisi otti lauantai-iltana kiinni uhrin 35-vuotiaan aviomiehen epäiltynä naisen taposta ja tuhotyöstä. Kiinnotto sujui poliisin mukaan rauhallisesti. Espoon käräjäoikeus vangitsi miehen tänään.

Epäillyllä on aiempaa omaisuus- ja väkivaltarikostaustaa. Hänellä on muun muassa vireillä oleva pahoinpitelysyyte sekä tuomiot muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä huumausainerikoksista.

Lue myös:

    Uusimmat