Mainos

Naisen metrojunan alle työntäneellä huume- ja väkivaltatausta

Berliinissä tiistaina sattuneesta metro-onnettomuudesta on saatu lisää tietoa. Nuoren naisen metrojunan alle työntäneellä miehellä oli huume- ja väkivaltatausta. Asiasta kertoo The Local.

20-vuotias nainen kuoli tuntemattoman miehen työnnettyä hänet metrojunan alle Ernst Reuter Platzin -asemalla Berliinissä tiistaina.

Tekijä on 28-vuotias, koditon mies, joka oli tullut Berliiniin Hampurista. Hän oli saapunut kaupunkiin vain muutama tunti ennen kohtalokasta tapahtumaa. Mies oli hiipinyt naisen taakse ja työntänyt tämän metron alle juuri junan saavuttua asemalle. Kuljettaja ei kyennyt jarruttamaan ajoissa. Laiturilla olleet ihmiset pitelivät miestä paikoillaan poliisin saapumiseen asti.

Viranomaiset tuntevat miehen entuudestaan, sillä hän on istunut vankilassa muun muassa puukotuksesta. Hän on alun perin Iranista, mutta syntynyt Saksassa. Mies on siirretty psykiatriselle sairaalaosastolle Berliinissä, koska hänellä on vakavia mielenterveysongelmia. Hänen myös epäillään olleen huumeiden vaikutuksen alaisena tapahtuman sattuessa. 

Onnettomuuden uhrilla oli sekä Saksan että Ruotsin kansalaisuus. Turman sattuessa nainen asui Berliinissä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.