Naisen kosto petturimiehelle: Myy miehen omaisuutta netissä alasti!

Taylor Morgan, 26, suuttui petturi poikaystävälleen niin paljon, että laittoi miehen tavarat myyntiin eBay-nettihuutokauppaan. Morganin myyntivaltti on, että hän markkinoi miehen omaisuutta lähes ilkosillaan.

Petetyn naisen kosto on hurja! Floridalainen Taylor Morgan potkaisi poikaystävänsä ulos heidän kodistaan, kun pariskunnan kaveri oli yllättänyt Morganin poikaystävän pettämispuuhista.

Kostoksi Morgan on myynyt petturipoikaystävänsä omaisuutta lähes 740 eurolla eBayssa. Alastomaan markkinointiin luottava neitonen onnistui esimerkiksi kiskomaan vajaan 40 euron paidasta reilut 60 euroa poseeraamalla siinä seksikkäästi.

Nainen on myynyt yhteensä 21 eri vaatetta ja asustetta, ja jokainen huutokaupan voittanut on saanut naiselta käsin kirjoitetut kiitos-kortin.

– Tässä ei ole kyse kostonhalusta enää, vaikka se olikin sitä alun perin. Minusta tämä on hauskaa, tosi terapeuttista ja vapauttavaa, Morgan kommentoi The Sunille.

– Poikaystäväni halusi, että pukeudun konservatiivisesti, eikä tykännyt seksikkäästä pukeutumisesta. Nyt hänellä ole enää sanomista tähän asiaan, Morgan näpäyttää.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja