Mainos

Naisen koskettava kirjoitus lapsettomuudesta: "Enemmän kyyneleitä kuin ikinä uskoin vuodattavani"

Vaikka lapsettomuus on tuonut äidin elämään enemmän tuskaa kuin hän ikinä olisi uskonut, hän kertoo olevansa siitä myös kiitollinen. 

Mama of Hope -nimimerkillä kirjoittava nainen julkaisi Facebookin Love What Matters-sivustolla koskettavan tekstin tunteista ja ajatuksista, joita lapsettomuus on hänessä herättänyt. 

– Rakas lapsettomuus, vihasin sinua. Varastat unelmia. Särjet sydämiä. Tuot surua. Tuhoat elämiä, nainen aloittaa.

Nainen kertoo lapsettomuuden kertoneen hänelle, että hänen kehonsa ei ole tarpeeksi hyvä. Hän kertoo maanneensa kylpyhuoneen lattialle tuntien tyhjyyttä, joita lukuisat negatiiviset raskaustestit hänessä aiheuttivat. Hän kertoo joutuneensa kestämään pistoksia, mustelmia ja lukuisia lääkkeitä etsiäkseen apua hedelmättömyyteensä. Ne eivät kuitenkaan auttaneet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lapsettomuus, toit mukanasi niin monia asioita astuessasi elämääni. Se ei ollut ainoastaan sitä, etten voisi tulla raskaaksi. Toit minulle enemmän kyyneleitä kuin ikinä uskoin vuodattavani.

– Olet kallis, uuvuttava niin fyysisesti, emotionaalisesti kuin henkisestikin. Lapsettomuus, hukutit sydämeni pettymykseen ja tuskaan, nainen kertoo.

Tuntee olonsa nyt supernaiseksi

Vaikka nainen kertookin vihaavaansa lapsettomuutta, hän kertoo olevansa myös kiitollinen joistain asioista, joita se on hänen elämäänsä tuonut. Se on tehnyt hänestä vahvan ja kestävän. Hän kertoo tuntevansa olonsa supernaiseksi kaikkien niiden pistosten, verikokeiden ja lääkärissä käyntien vuoksi, jotka ovat tehneet hänestä myös henkisesti entistä vahvemman.

– Lapsettomuus, olet opettanut minulle, etten ole koskaan yksin pimeimpinä päivinäni. En koskaan kuvitellut, että minut olisi merkitty hedelmättömäksi. En myöskään kuvitellut, että etsisimme hedelmöityshoitoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oman hedelmättömyytensä vuoksi nainen saa nyt olla äiti lapsilleen, joita kohtaan hän tuntee ehdotonta rakkautta. Lapsettomuuden ansiosta hän sai ihanan elämän, jota elää juuri nyt.

– Se johtuu siitä, että kaksi vuotta sitten löysin itseni makaamasta lääkärin pöydällä odottamassa täydellisiä ja kallisarvoisia alkuja, jotka siirrettiin kohtuuni.

– Lapsettomuus, en vihaa sinua enää, kolmoset synnyttänyt nainen toteaa.

Lähde: Facebook

***

8:25

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja