Näinkö oudosti puolisosi käyttäytyy, kun kukaan ei näe?

Tiedätkö, mitä puolisosi puuhailee yksin kotona ollessaan? Lukijamme paljastavat muun muassa käyvänsä asioillaan nettitelevisiota katsellen, peileille irvistellen ja mikä inhottavinta – räkää syöden.

Kysyimme lukijoiltamme, mitä he tekevät kotona yksin ollessaan. Kun puoliso paukauttaa ulko-oven kiinni, moni paljastaa käyttäytyvänsä täysin eri tavalla kuin kummankin ollessa kotona.

– Heti kun pusipusit ja heipat on puoliskon kanssa suoritettu ja ulko-ovi kolahtanut kiinni pistän soimaan lempimusiikkiani, jota mieheni ei voi sietää. Ja tietysti nupit kaakossa. Erityisesti ruoanlaitto tanssien on todella hauskaa. Irvistelen myös peileille ohimennessäni ja kaivan nenääni ja kyllä, syön löydökseni, yksi lukijoista kirjoittaa.

– Minä otan läppärin mukaan vessareissuilla ja katson nettitelkkarista sarjoja!, toinen tunnustaa.

– Luultavasti minut suljettaisiin pakkohoitoon mikäli joku näkisi mitä teen itsekseni kotona. Toisinaan esimerkiksi liikun sivuttain strafing, menen outoihin asentoihin ja päästelen outoja ääniä. Usein pidän myös usean minuutin monologeja eri aiheista, kirjoittaa nimimerkki Piilohullu.

Myös muut lukijat kertovat puhuvansa mielellään itsekseen – tai jopa mielikuvituskavereille.

– Kuljen ainakin kesäisin aina alusvaatteisillani. Lisäksi käyn keskusteluja mielikuvituskavereiden kanssa. Haluaisin nähdä itseni salaa ulkopuolisen silmin, koska touhuni vaikuttaa takuuvarmasti sekopäiseltä, nimimerkki Tyttö kertoo.

Myös nimimerkki Rauhassa rakastaa yksinoloa.

– Yksin kotona ollessani käyn vessassa ovi auki, hillun alusvaatteisillani ja syön kuin pieni eläin. Ah sitä rauhaa ja ihanuutta, kun on yksin eikä kukaan näe, mitä teet!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja