Nainen, ole pahis kiltin sijaan – se kannattaa

Oletko sinä viileä pahis vai kiltti tyttö, joka kerjää mieheltä huomiota?

Pelkääkö mies aggressiivisia narttuja, vai ovatko kiltit tytöt hänestä liian tylsiä? Mikä tahansa räikeä ääripää sammuttaa halut, kertoo timesofindia.indiatimes.com.

Mitä "kiltit tytöt" tekevät väärin?

Yleensä "kiltit tytöt" tuovat heti esille, että etsivät miestä. He ovat saatavilla koko ajan esimerkiksi odotellen miehen soittoa; syntyy vaikutelma, että naisen onni on miehestä kiinni. "Pahat tytöt", siis itsevarmat naiset, eivät soittele miehelle, tai odota jatkuvasti hänen yhteydenottoaan.

Mikäli miehestä ei kuulu kolmeen päivään, paha tyttö ei suutu. Pahista ei kiinnosta tietää minuutin tarkkuudella, mitä mies tekee, eikä hän kuulustele miestä tämän menoista.

Koska pahan tytön vetovoima on hänen arvaamattomuudessaan, hän ei koskaan vaadi huomiota tai mäkätä, ettei saa rakkaudenosoituksia. Itsevarma nainen ei hillitse kuitenkaan sanojaan, vaan voi alkaa miehen kanssa suukopuun itselleen tärkeästä aiheesta.

Kiltti nainen saattaa myös karttaa yksinoloa ja etsii siksi seuraa ja tukea miehestä, joka ei kuitenkaan välttämättä ole "se oikea". Pahis sen sijaan vaatii miestä tulemaan luokseen, eikä esimerkiksi järjestä itseään "vahingossa" miehen suosikkibaariin odottamaan tämän ilmestymistä.

Itsevarman naisen aakkoset

Itsevarma nainen ei esittele vahvuuksiaan ja heikkouksiaan, vaan pysyy salaperäisenä ja voimakkaana. Jos mies ei voi lukea naista kuin avointa kirjaa, hän alkaa janota lisätietoja. Itsekuri tuo voimaa, ja mies aistii sen.

Valitse mies, jolle sinä olet tärkein. Mikäli rakkauspelissä on mukana muitakin naisia, toivota miehelle onnea ja lähde. Ansaitset parempaa.

Älä etsi onnea ulkoisista seikoista, vaan arvosta itseäsi ja elä rauhassa itsesi kanssa. Älä välitä siitä, mitä muut sinusta ajattelet; jos sinun on hyvä olo omana itsenäsi, muut eivät voi enää kontrolloida sinua. Miehet ovat tottuneita naisiin, jotka kaipaavat kehuja ja hyväksyntää. Kun et käyttäydy niin kuin muut, saat takuuvarmasti uroon huomion.

Keskity muuhunkin kuin ihmissuhteisiin. Mies saa tietää, että välität hänestä – pidä salaisuutena ainoastaan välittämisesi määrä.

Mies ei halua kamppailla sinusta muiden miesten kanssa. Hänen tulisi taistella ainoastaan ajastasi, koska et olekaan odottamassa hänen soittoaan puhelimen ääressä!

MTV3/Helmi

Lähde: Timesofindia.indiatimes.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja