Mainos

Nainen! Nämä asiat paljastavat, onko mies hyvä sängyssä

Brian Clark, homoseksuaali toimittaja Los Angelesista, paljasti Betty.confidental-sivustolla, miten naiset voivat tunnistaa, onko mies hyvä sängyssä ennen kuin mitään on edes tapahtunut.

1.Vaatteilla on väliä

Clark sanoo, että vaatteet tekevät miehen. Kyse ei ole kuitenkaan itse tyylistä, vaan siitä, miten mies kantaa vaatteensa. Pieni persoonallinen twisti kertoo yleensä itsevarmuudesta. Clarkin mukaan kannattaa välttää miehiä, jotka pukeutuvat liian trendikkäästi tai jotka pukeutuvat miellyttääkseen muita. Tällaiset miehet ovat hänen mukaansa liian keskittyneitä tekemään asiat "oikein", jotta olisivat uskomattomia rakastajia. Tai vielä huonompaa: he ovat perfektionisteja, jotka pelkäävät 400 euron lakanoidensa likaantumista.

2. Katsekontakti paljastaa paljon

Clarkin kokemuksen mukaan miehet, joilla on leveä hymy ja avoin katse ovat usein avoimia rakastajia. He ovat valmiita tekemään sinulle hyvää ja ovat itsevarmoja vartalonsa suhteen. Sitten on miehiä, jotka katsovat sinua silmiin intensiivisellä tuijotuksella - he ovat uskomattomia rakastajia. Intensiivisyys seuraa myös makuuhuoneeseen.

3. Miten mies istuu?

Miehen vartalon liikkeistä ei voi päätellä, onko mies hyvä rakastaja vai ei, Clark sanoo. Kömpelö mies voi olla upea sängyssä, ja ammattitanssija taas jotain aivan muuta. Clark väittää kuitenkin löytäneensä linkin miehen istumatavan ja rakastelukykyjen välillä. Jalat rennosti avoimina istuvat miehet ovat hänen mukaansa kokeilunhaluisia. Miehet, jotka istuvat mielellään jalat ristissä taas pitävät liikaa kiirettä sängyssä!

4. Hiuksista voi päätellä jotakin

Miehet, jotka kaljuuntuvat reilusti eivätkä häpeile sitä, ovat itsevarmoja sängyssä, Clark sanoo. Tupeet ja muut kaljua peittävät asiat taas kertovat itsevarmuuden puutteesta, siitä, ettei mies ole tyytyväinen itseensä. Tämä tulee mukaan myös makuuhuoneeseen.

Miehet, joilla on erikoisia kampauksia, esimerkiksi mohawk-malli, hakevat usein huomiota. Heidän kannattaa antaa olla sängyssä huomion keskipisteenä. Trendikäs bed head-tukka kertoo usein, että mies saattaa olla hieman sievistelevä. Oikea renttutukka taas kertoo rennosta elämänasenteesta.

5. Kosketus kertoo kaiken

Clark sanoo, että kiinnostavan miehen kanssa kannattaa yrittää päästä mahdollisimman pian kosketuksiin. Pieni kosketus kertoo usein heti, onko välillänne kipinöitä. Aivan pelkkä kädenpuristus riittää tähän.

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidental

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.