Nainen myi kuolleen äitinsä jättämän kirjan – sai sen myöhemmin takaisin ja löysi salaisen viestin: "Itkin ja itkin ja itkin"

0:53

Teos nimeltä House of Leaves jäi äitinsä menettäneeltä tytöltä lukematta, ja hän päätti myydä sen pois. Vuosia myöhemmin hän kirjan kuin ihmeen kaupalla takaisin.

Koskettava kohtaaminen: Yllä olevalla videolla kissansa kauan sitten kadottanut pari saa rakkaan lemmikkinsä takaisin.

Sarah-Raspberry Farmer menetti äitinsä itsemurhalle. Huumeiden kanssa kamppaillut Christine Sexton, 41, jätti vuonna 2013 perinnöksi vain kassillisen kirjoja, kertoo Dallas News.

Suuren osan kirjoista Farmer, nyt 19, luki. Yksi oli kuitenkin hankalaselkoinen. Teos nimeltä House of Leaves jäi Farmerilta lukematta, ja hän päätti myydä sen pois käytettyjen kirjojen kauppaan.

Vuosia myöhemmin hän alkoi katua.

Päätti hankkia kirjan itselleen

Keväällä 2018 Farmer päätti hankkia kirjan itselleen, jotta voisi lukea sen. Hän oli ajelulla kihlattunsa kanssa, kun havaitsi kadun varressa saman kirjakauppaketjun liikkeen kuin johon hän oli kirjan vuosia aiemmin myynyt.

Farmer meni sisään kysymään, olisiko kaupassa House of Leavesia. Myyjän mukaan kaupassa oli yksi kappale kyseistä teosta. Farmer osti kirjan.

"Itkin varmaankin tunteja"

Selatessaan kirjaa kotimatkalla Farmer huomasi jotakin: kirja oli kulunut oikeasta kulmastaan, ja sen kannessa oli sinertäviä maalitahroja. Farmerin äidin jäämistössä ollut kirja näytti täsmälleen samalta.

– Itkin ja itkin ja itkin. Itkin varmaankin tunteja, Farmer kuvailee.

Kirjakaupan johtaja Sarah Weslow iloitsee siitä, että kirja päätyi takaisin kotiin.

– Sitä voi miettiä, miten monta kertaa kirja on ostettu uudelleen sen jälkeen, kun hän ensimmäisen kerran myi sen meille, ja ennen kuin kirja päätyi tänne. Se on kirjojen taikaa, Weslow kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kirjassa oli korostuskynällä merkattuja kohtia

Vuosien jälkeen Farmer nauttii kirjasta. Teoksesta löytyi myös toinen yllätys: siinä on alleviivauksia ja korostettuja kohtia.

Farmerin äiti teki aina muistiinpanoja kirjoihinsa lukiessaan. Muissakin hänen jäämistönsä kirjoissa oli korostuskynällä merkattuja kohtia. 

Äiti oli jostakin syystä korostanut kohdan, jossa lukee " kävin aamukävelylläni, kävin iltakävelylläni, söin jotain, ajattelin jotain, kirjoitin jotain, otin torkut ja uneksinkin jotain, ja kaikki tuo jotain eikä minulla vieläkään ole mitään, koska jotkin asiat ovat aina olleet ja tulen aina olemaan kanssasi. Ikävöin sinua".

Farmer pitää alleviivausta merkkinä äidiltään.

– Se voi olla vain sattumaa, mutta aion uskoa, että jotenkin hän tiesi minun tarvitsevan lohtua. Ja jotenkin hän sai kirjan takaisin minulle, Farmer kirjoitti Reddit-sivustolla jakaessaan tarinaansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja