Näin voit saada parempaa palkkaa

Palkankorotus voi olla kiinni hyvinkin pienistä asioista. Muutamalla muutoksella voit olla lähempänä pulleampaa tilipussia.

Men’s Health –lehti kokosi yhteen helpot vinkit, joiden avulla voit kasvattaa mahdollisuuksiasi palkankorotuksen saamiseen.

Siisti olemuksesi

Siisti olemus antaa jokaisesta vakuuttavan kuvan. Uskottavuus myös työelämässä linkittyy vahvasti siistiin ulkoiseen olemukseen.

Mies, jolla on partaa, luo helposti mielikuvan siitä, että hänellä on jotain salattavaa. Miesten on siis syytä siistiä sekä hiuksensa että partansa, jos haaveena on palkankorotus.

Myös naiset saattavat horjuttaa uskottavuuttaan työelämässä epäsiistillä ulkonäöllään. Huomattava juurikasvu, hiusten likaisuus tai huolimaton tyyli kertoo helposti huolettomasta tyylistä myös työasioissa.

Panosta käsiisi

Reipas kädenpuristus kertoo itsevarmuudesta. Koska olet viimeksi kätellyt ystävääsi ja kysynyt, minkälainen mielikuva hänelle syntyy kädenpuristuksesi perusteella? Jos havittelet paksumpaa tilipussia, selvitä kuinka reippaan kuvan sinusta kädenpuristuksesi antaa – ja tarvittaessa harjoita sitä.

Siistit kädet ja kynnet antavat hyvän kuvan ja auttavat samalla palkankorotuksen saamisessa. Käännä siis katseesi käsiisi ja pidä huolta siitä, että kätesi ovat siistit. Jos kärsit hikoilevista käsistä, käänny kylmän vesihanan puoleen ennen tärkeää tapaamista.

Pukeudu hyvin

Kiinnitä erityishuomiota pukeutumiseesi, jos tavoitteenasi on ilmaista, että työpanoksesi on entistä tärkeämpää yritykselle ja ansaitset palkankorotuksen. On tärkeää pitää mielessä se, ettei oma arkinen asu ole liian hieno, eikä turhan arkinen. Kultainen keskitie tyylikkäiden vaatteiden valinnassa helpottaa pääsemään askeleen lähemmäksi palkankorotusta.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja