Näin uskomattomia luomuksia Lego Masters -sarjassa nähdään – katso maistiainen

Näin upeita rakennelmia syntyy LEGO Masters Suomen kaikkien aikojen ensimmäisessä tehtävässä! 1:04
Katso videolta, miten upeita teoksia sarjassa nähdään!

LEGO Masters -Suomi alkaa! Katso maistiainen ensimmäisestä jaksosta.

Kahdeksan kahden hengen joukkuetta kisaa kevään mittaan Suomen parhaan legorakentajan tittelistä ja 10 000 euron rahapalkinnosta mielenkuvituksellisissa tehtävissä LEGO Masters Suomi -sarjassa.

Kilpailijoiden teokset arvioivat LEGO:lla luovana johtajana työskentelevä Esa Nousiainen, joka on itse suunnitellut yli 100 LEGO-palikkaa. Ohjelman juontaa Jaakko Saariluoma.

Avausjaksossa kilpailijoiden tehtävänä on rakentaa unelmien kaupunginosa. Pärjätäkseen kisassa, rakennelman on kerrottava jonkinlainen tarina ja sen on oltava näyttävä ja korkea. Aikaa rakentamiseen on 15 tuntia.

Kilpailijoille on kaupunginosien valmistuttua luvassa yllätys, kun Saariluoma ilmoittaa, että valmiiksi saatuihin kaupunkeihin iskee katastrofi. Eli rakennelmia pitää lähteä muuttamaan. Ääneen katastrofia ei saa selittää, vaan se mitä LEGO-kaupungille on käynyt, pitää teoksesta katsomalla käydä ilmi.

Avautuuko esimerkiksi kaupunkiin ilmestynyt "intergalaktinen synnytyskanava" Jaskalle ja Esalle ilman, että sitä saa heille sanoa?

LEGO Masters Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin 17 maalikuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat