Mainos

Näin upeasti Mika Myllylä asui ennen

Mika Myllylän alamäki näkyy myös miehen asuntotilanteessa. Ennen upean linnan joen rannalta omistanut mies asuu nyt rivitalossa Kokkolassa.

Kiinteistövälittäjänä työskentelevän hiihtäjälegendan epäonni näkyy myös asuntotilanteessa. Myllylä osti kesällä 96-neliöisen rivitalon Kokkolasta, joka on tuntuva muutos miehen entiseen elämäntyyliin.

Haapajärveltä, Pohjanmaalta löytyy Myllylöiden entinen kotitalo, jossa on muun muassa neljä makuuhuonetta, olohuone, kolme parveketta ja oma kuntosali.

Vuonna 2000 valmistunut "Ainolaksi" ristitty talo sijaitsee joen varrella, keskellä luonnon rauhaa. Neljän makuuhuoneen ja kolmen parvekkeen kodista löytyy myös muun muassa oma kuntosali.

Keväällä 2008 myyty koti oli pitkään markkinoilla, sillä sen alkuperäinen hintapyyntö oli 565 000 euroa. Nykyisen Kokkolan asunnon hintapyyntö oli vain 186 000 euroa, ja ex-hiihtäjän kirjat vaihtuivat sinne kesäkuussa.

Uusi asunto sijaitsee lähellä Myllylän ex-vaimoa Suvi Myllylää ja pariskunnan lapsia, mikä on varmasti myös omalta osaltaan vaikuttanut asuntokauppoihin.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.