Mainos

Näin turvallisen Galaxy Note 7 -puhelimen tunnistaa jatkossa

Samsung on aloittamassa Galaxy Note7:n toimitukset uudelleen jonkin ajan kuluttua. Uusista turvallisista Note 7 -puhelimista löytyy kiinalaisen ATL:n valmistama akku Samsungin yritysryppääseen kuuluvan Samsung SDI:n valmistaman sijaan.

Suomessa Galaxy Note 7 -puhelinten toimitusten pitäisi alkaa lokakuun aikana. Täällä Note 7 -toimitukset eivät aiemmin edes ehtineet alkaa ennen akkujen räjähtämisten pakotettua Samsungin keskeyttämään Note7:n myynnin.

– Jotta asiakkaamme tuntevat olonsa varmaksi siitä, että he saavat oikean tuotteen, uusien Note7-laitteiden tuotepakkaukset merkitään mustalla neliöllä, joka ilmaisee selkeästi, että laitteet ovat uudesta toimituserästä, kertoo Samsung tiedotteessaan.

Samsungin kotimarkkinalta Etelä-Koreasta on jo kuultu myös lisätietoja. Ainakin siellä Samsungin uudet turvalliset Galaxy Note 7 -puhelimet tulevat esittämään akun varauksen näytöllä vihreällä akkukuvakkessa alkuperäisen valkoisen sijaan.

Tämän ohjelmistoratkaisun käytöstä muissa maissa ei ole vielä tietoa. Ainakin Etelä-Koreassa Samsung aikoo myös päivittää vaaralliset Note 7-puhelimet niin, ettei niiden akku lataudu yli 60 prosentin, minkä pitäisi estää tai vähintäänkin selvästi vähentää ylikuumenemis- ja räjähdysriskiä.

Mikäli turvallisia Note 7 -puhelimia ei eroteta liian selvästi vaarallisista, on se ongelma Samsungille. Note 7:n käyttö ja lataaminen on kielletty muun muassa yleisesti lentoyhtiöiden sekä jo nyt myös useiden joukkoliikenteen toimijoiden osalta ympäri maailmaa.

Samsunginmukaan se on lähettänyt suoran viestin kaikkiin Note 7 -laitteisiin, jotka on aktivoitu Euroopassa. Viestissä kehotetaan asiakkaita sammuttamatta laitteensa ja palauttamaan se ostopaikkaansa niin pian kuin mahdollista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.