Mainos

Suomalaisjälleenmyyjät lopettivat Samsung Galaxy Note7 -tilaukset

Myös suomalaisjälleenmyyjät ovat nyt poistaneet Samsungin Galaxy Note7 -puhelimet sivuiltaan. Vielä aiemmin tänään puhelimen tilaaminen onnistui.

– Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeintä, joten olemme päättäneet lopettaa Galaxy Note7:n myynnin ja vaihto-ohjelman. Tämän seurauksena puhelimen valmistus lopetetaan pysyvästi, Samsung kertoi tänään.

Galaxy Note7 on tämän päivän aikana kello 15 jälkeen kadonnut kaikkien Suomen suurimpien jälleenmyyjien eli operaattorien DNA:n, Elisan ja Soneran sekä Gigantin, Powerin ja Verkkokauppa.comin sivuilta.

Samsung tai eivätkä ainakaan kaikki jälleenmyyjät ole vielä kertoneet, mitä tehdyille Note7-tilauksille tapahtuu. Tilaukset luonnollisesti ovat peruuntumassa puhelinten puutteessa, mutta toistaiseksi ei tiedetä esimerkiksi mitä käy niille Note7-ennakkotilauksille, joiden mukaan luvattiin kaupan päälle myös Samsungin uusi Gear VR -virtuaalitodellisuussilmikko – voisiko sen saada edelleen kaupantekijäisiksi esimerkiksi tilauksensa Galaxy S7:ään vaihtamalla. Olemme tiedustelleet asiaa Samsungilta sekä jälleenmyyjiltä, ja kerromme luonnollisesti heti, kun kerrottavaa tältä osin on.

Note7-toimitukset eivät täpärästi ehtineet alkaa Suomessa missään vaiheessa.

Maailmalla Note7-palauttajia ja -tilaajia eri operaattorit ovat esimerkiksi hyvitelleet myös lahjakortein, mutta yhtenäistä käytäntöä asiassa ei eri jälleenmyyjien välillä näytä olevan.

Samsung keskittyy nyt huippuluokassa keväällä julkistettujen Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelinten myynnin jatkamiseen. Kuten jo aiemmin kerroimme, on Samsungilla Suomessa parhaillaan käynnissä Galaxy Note7:n myöhästymisen jälkeen jo hiljattain aloitettu Galaxy S7 -kampanja, joka tarjoaa puhelimen ostajalle ainakin 23. lokakuuta asti kaupan päälle noin 100 euron arvoisen 128 gigatavun muistikortin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.