Näin The Prodigyn laulajaa muistellaan ympäri maailmaa: "Hän oli niin lämmin ja intohimoinen"

The Prodigyn laulaja Keith Flint on kuollut 0:40
The Prodigyn laulaja Keith Flint on kuollut.

The Prodigy -yhtyeen tanssija ja laulaja Keith Flintin poismeno on koskettanut ympäri maailmaa.

Konemusiikin ehdottomiin legendoihin lukeutuva Keith Flint menehtyi maanantaina. 49-vuotias Flint tuli tunnetuksi brittiläisen The Prodigy -yhtyeen keulakuvana, tanssijana ja laulajana.

Yhtyeellä oli suuri vaikutus 2000-luvun musiikkikentässä, ja The Prodigyn agressiivinen tyyli vetosi niin tanssi-, kuin rock-musiikin ystäviin. Flintin poismenon myötä sosiaalinen media alkoi täyttyä rakastetun laulajaa muistavista kommenteista.

– Voi, tämä on surullinen uutinen. Keith Flintin kuolema. Aina, kun kohtasimme, hän oli todella herttainen. Erittäin mukava. Uskomaton, ikoninen nokkamies, joka oli sisältä pehmeä, brittiläinen radiojuontaja Jo Whiley muisteli.

– Äh. Keith Flint, sinä hemmetin legenda. The Prodigy oli yksi ensimmäisistä suurista yhtyeistä, joita lämmittelimme vuosia sitten, ja Keith yksikätisesti rikkoi käsitykseni siitä, että isot tähdet ovat ylimielisiä ja välinpitämättömiä. Hän oli niin lämmin ja intohimoinen, brittiläisen Enter Shikari -yhtyeen laulaja Rou Reynolds kirjoitti Twitter-tililleen.

– Kuulin juuri Keith Flintin poismenosta. Jälleen yksi, joka lähti täältä aivan liian aikaisin. En olisi siellä, missä nyt olen ilman heidän työtään 90-luvulla, mikä teki minusta todellisen reivaajan, Above & Beyond -yhtyeen suomalaisjäsen Paavo Siljamäki kommentoi.

– Hän teki sitä, mitä kaikkien muusikoiden kuuluu: pelotteli teidän äitejä ja isiä. Lepää rauhassa Keith Flint, englantilaisnäyttelijä Kathy Burke sanoi Twitter-tilillään.

– Keith Flint, kaunis mies, uskomaton pioneeri. Muistamme mahtavia yhteisiä hetkiä, joita meillä oli Empire-levyä tehdessä. Sydäntä särkevää. Lepää rauhassa veli, rock-yhtye Kasabianin tilille kirjoitettiin.

The Prodigy tuli tunnetuksi rajoja rikkoneilla tanssihiteillä, kuten Firestarter, Voodoo People ja Invaders Must Die.

Lue myös:

    Uusimmat