Mainos

Näin teet miehestäsi seksipedon

Miehet saattavat olla vähän pihalla siitä, mitä nainen sängyssä haluaa. Älä menetä malttiasi miehen kanssa, vaan opeta hänelle, mikä saa sinut innostumaan. Näiden ohjeiden avulla voit koulia miehestäsi seksipedon.

Onko ongelmasi ujo mies? Tuntuuko siltä, että miehesi ei pysty tarjoamaan sinulle sitä kaikkea sängyssä, mitä haluaisit? Brittiläinen mies-escort Luke Bradbury neuvoo FemaleFirst-sivustolla, miten opettaa mies hallitsemaan naisen tarvitsemat hienoudet. Seuraa ohjeita ja saatat saada sänkyysi taidokkaan miehen.

1. Miehet syttyvät visuaalisista ärsykkeistä. Näe siis vaivaa ja pukeudu seksikkäästi. Ujoinkin mies ymmärtää pukeutumisestasi, että nyt kannattaisi tehdä aloite.

2. Aloita esileikki pyytämällä miestäsi hieromaan sinua. Ohjaa sitten miehen kädet sinne, minne haluat niiden oikeasti menevän. Tämä on leikin avulla opettelua.

3. Halutessasi todella sähköistää tunnelmaa, ole oma-aloitteinen. Tuo makuuhuoneeseen seksileluja kertomatta etukäteen miehellesi.

4. Puhu tuhmia. Kirosanoissakin voi olla todella potentiaalia, jos et tavallisesti niitä viljele.

5. Koskettele itseäsi miehesi edessä ja kuvaile hänelle, miten paljon nautintoa tästä saat.

6. Tutki koko hänen vartalonsa läpi huuliesi, kielesi ja sormiesi avulla. Nipistä hänen korvannipukoitaan, hivele hänen sisäreisiään ja nuole hänen rintaansa. Toimi hyvin hitaasti, jotta olette molemmat jo lähellä kiehumispistettä, kun seksi astuu kuvaan.

7. Älä ryhdy tositoimiin liian vikkelästi, sillä muuten mies saattaa laueta turhan nopeasti. Tyydyttäkää toisianne käsin, vaihtakaa asentoja ja edetkää hitaasti. Pysäytä seksi, kun huomaat miehesi olevan lähellä tulemista. Jos seksi loppuu silti lyhyeen, boostaa miehesi itsetuntoa kertomalla, miten paljon pidit esimerkiksi esileikistä.

8. Älä luota siihen, että pelkkä kehonkieli kertoisi miehelle, milloin hän on osunut oikeaan kohtaan. Ohjaa ja kehu miestä sanallisesti. Rohkaisevat sanat auttavat sinua saamaan haluamasi. Älä kritisoi miestäsi, jos hän on tehnyt sängyssä vääränlaisia liikkeitä.

9. Saat miehesi kuumaksi, kun kerrot hänelle, mitä oikeasti haluaisit tehdä hänelle. Kuvailkaa toinen toisillenne, mitä ominaisuuksia pidätte toisissanne seksikkäinä. Kehu miestä siitä, mitä hän tekee sinulle sängyssä. Myös mies innostuu tästä.

10. Älä harrasta seksiä ensimmäisenä iltana, kun tapaat kiinnostavan miehen. Miksi miestä kiinnostaisi jäädä kuvioihin, jos tarjoat heti ensimmäisenä iltana seksin kuin suoraan lautaselta? Pidättele halujasi sen aikaa, että miehen tunteet ehtivät kehittyä. Ole siis hieman salaperäinen. Seksi on tyydyttävämpää, kun pistät miehen odottamaan sitä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: FemaleFirst

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.