Näin selätät suuren ikäeron tuomat ongelmat!

Nykypäivänä on ihan yleistäkin seurustella itseään huomattavasti vanhemman miehen kanssa, mutta miten ikäeron tuomat ongelmat selätetään?

Onko sinulla uusi miesystävä? Tumma, pitkä, komea ja kaikkea muuta, mitä ikinä olet mieheltä halunnut. Ainoa ongelma on ikäeronne. Hän on 20 vuotta sinua vanhempi ja ohikulkijat miettivät, onko hän isäsi vai miesystäväsi. Tässä vinkkejä siihen, miten ikäeron tuomat ongelmat kannattaa hoitaa.

Yhteensopivuus

Jos ikäeronne on erittäin suuri, on todennäköistä, että olette menossa eri vaiheessa elämää ja teillä on luultavasti tyystin erilaiset mielenkiinnon kohteetkin. Vastakohdat täydentävät toisiaan, mutta oletteko liian erilaisia?

Pidä huolta siitä, että teillä on edes jotain yhteistä. Jotain sellaista, joka auttaa teitä löytämään yhteisen sävelen. Näin teillä on suuremmat mahdollisuudet onnistua suhteessanne.

Käykää 'se' keskustelu

Ei ehkä tunnu luonnolliselta ottaa avioliittoa ja lapsia puheeksi heti suhteen ensimetreillä, mutta jos ikäeronne on suuri, se on välttämätöntä.

Jos hän on sinua vanhempi, hän saattaa olla jo valmis lapsille ja alttarille, kun taas sinä ehkä haluat vielä odottaa. Saattaa myös olla, että hän on jo ollut naimisissa ja saanut lapsiakin eikä halua tehdä kaikkea uudestaan.

Teidän pitää keskustella siitä, mitä toivotte tulevaisuudelta, jotta voitte aloittaa puhtaaltä pöydältä eikä jatkossakaan tule mitään ikäviä yllätyksiä.

Kokemus

Naiset pelkäävät mielettömästi, etteivät pärjää sängyssä vanhemman miehen kanssa, mutta ei syytä huoleen.

Seksi on erilaista kenen kanssa tahansa. Ei välttämättä hyvässä tai pahassa – se on vain erilaista. Tutustutte toistenne vartaloihin ensimmäistä kertaa, joten joudutte kummatkin opettelemaan uusia asioita.

Jokainen uusi kumppani pitää jostain eri asiasta kuin edellinen, joten ottakaa selvää, mikä toimii kummallekin teistä. Älä huolehdi siitä, mitä hän on tai ei ole tehnyt, vaan ota selvää vain siitä, mistä hän pitää.

Perhe

Perhe saattaa aiheuttaa ongelmia ja erityisesti isät saattavat ottaa nokkiinsa, jos uusi miesystäväsi on lähempänä hänen ikäänsä kuin sinun.

Keskustele perheesi kanssa etukäteen ja kerro ikäerostanne ja selitä, mitä tunnet miestäsi kohtaan. Korosta sitä, että hän tekee sinut onnelliseksi. Ehkä perheelläsi kestää totutella ajatukseen, mutta kun he näkevät, kuinka onnellisia olette, he ymmärtävät kyllä.

Sinuun sitä vastoin saatetaan leimata pyrkyrin leima, mutta kun tapaat hänen perheensä, ole vain oma itsesi ja näytä heille, miten paljon välität miehestäsi. Älä kuitenkaan ole yli-ystävällinen, ettet herätä epäilyksiä.

Ja muista: älä välitä, mitä muut ajattelevat! Pääasia, että olet itse onnellinen suhteessasi.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja