Näin Salkkareiden hurja ampumiskohtaus toteutettiin – käytössä elokuvakäyttöön tarkoitettu ase ja veripusseja

Markku Pulli kertoo, miten Salkkareiden ampumiskohtaus toteutettiin 2:02
Videolla Markku Pulli kertoo, miten Salkkareiden ampumiskohtaus toteutettiin

Markku Pulli kertoo, miten Salkkareiden ampumiskohtaus toteutettiin.

Salatut elämät -sarjan kevätkausi käynnistyi jännittävin kääntein tammikuussa. Kausi sai hurjan alun, kun JP ampui Joonatania Moosessa. Hurja kohtaus nähtiin myös valkokankailla, kun Finnkinon elokuvateattereissa esitettiin Salkkareiden 25-vuotispäivän kunniaksi sarjan juhlajakso.

Joonatania esittävä näyttelijä Markku Pulli kertoo MTV Uutisille, että ampumiskohtausta kuvattiin hieman eri tavalla kuin normaalisti. Kohtaus kuvattiin kahden sijaan yhdellä kameralla, ja muun muassa valaisemiseen käytettiin tavanomaista enemmän aikaa, jotta se sopisi elokuvateatterin suurelle valkokankaalle.

– Kohtauksiin käytettiin enemmän aikaa, koska siinä oli paljon enemmän virittelyä, Pulli kertoo.

Pullin mukaan ampumiskohtauksessa käytettiin elokuvakäyttöön tarkoitettua asetta sekä veripusseja. Yllä olevalla videolla Pulli kertoo, miten ampuminen toteutettiin konkreettisesti hänen sekä JP:tä esittävän Miska Haakanan osalta Salkkarit-kuvauksissa.

Pulli on varsin tyytyväinen sarjan juhlajaksoon. Hän on mielissään siitä, että Salkkarit-faneille luotiin juhlan kunniaksi spesiaali kokonaisuus, joka oli mahdollista nähdä elokuvateatterissa. Hän on saanut viestejä, joissa toivotaan, että vastaavanlaisia juhlajaksoja tehtäisiin Salkkareista useamminkin.

– Se toimi selkeästi ja löysi yleisönsä, hän tuumaa.

Joonatanin ja Hanin välillä on ollut Salkkareissa jo pidemmän aikaa kipinöintiä. Hahmot ovat selkeästi kiinnostuneita toisistaan, mutta kumpikaan ei ole tehnyt selkeää aloitetta asioiden pidemmälle viemiseksi. Pulli on henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Hani ja Joonatan ovat toimiva kombo.

– Tykkään! Joonatanilla on ollut historian aikana monta naista, ja Hani on hahmona Joonatanille hyvä, hän sanoo.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat