Näin saat parisuhteesi kestämään

Kestävän parisuhteen kulmakivet ovat pikkuasioissa. Kiinnittämällä huomiota arkisiin seikkoihin on mahdollista saavuttaa kestävä parisuhde.

Women's Health -lehti listasi yhteen vinkkejä, joiden avulla parisuhteen karikot on helpompi kestää.

Tehkää sitä mistä pidätte

Asiantuntijat kehottavat huomioimaan kumppanin intressit. Terve mielenkiinto toisen tekemiseen kertoo arvostuksesta ja kiintymyksestä.

On tärkeää pitää kiinni myös omista intresseistään. Parisuhteen vuoksi ei ole syytä luopua kaikista omista kiinnostuksenkohteista.

Älä välitä pikkuasioista

Tuleeko joskus nalkutettua miltei turhan tähden? Turhat pienet riidat nakertavat helposti keskinäistä suhdetta ja olisikin hyvä miettiä, miten kinastelua saisi vähennettyä, jos sitä tapahtuu suhteessa paljon.

Joskus olisi vain hyvä vetää syvään henkeä ja miettiä, onko aina syytä huomauttaa erityisesti pikkuasioista. On hyvä ymmärtää, ettei kumppanin kuulu muuttua täysin toisen mieltymysten mukaiseksi

Kunnioita kumppanisi sukulaisia

Kumppanisi sukulaiset tulevat aina olemaan hänen sukulaisiaan. Vaikka tietyt piirteet ärsyttäisivätkin kumppanin sukulaisissa, on hyvä säilyttää aina tietynlainen kunnioitus.

Se, että joutuu kumppaninsa ja omien sukulaistensa ristituleen, on hyvin hankala tilanne. Siksi onkin syytä pyrkiä parhaansa mukaan toimimaan sopuisasti kumppanin sukulaisia kohtaan ja pyrkiä muistamaan, että hankalampien sukulaisten kanssa yhteydenpidosta voidaan keskustella kumppanin kanssa rakentavasti.

Pyri säilyttämään intohimo parisuhteessa

Terve seksielämä auttaa myös suhteen mentaalipuolen tasapainon säilyttämisessä. Pitkäänkin parisuhteeseen on tärkeää pyrkiä etsimään yllätyksiä ja spontaaneja hetkiä - mikäs sen helpompaa kuin etsiä niitä juuri makuuhuoneessa?

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja