Näin saat miehesi tekemään mitä haluat

Miestä ei pidä pakottaa tekemään mitään. Sen sijaan kannattaa käyttää hieman mielikuvitusta ja saada mies ajattelemaan, että hän haluaa tehdä asioita, joita sinä haluat hänen tekevän. Näin neuvoo amerikkalainen Laura Doyle artikkelissaan Redbook-nettisivustolla.

Doyle kirjasi juttuunsa neljä esimerkkitapausta, joiden avulla nainen voi harhauttaa miehensä tekemään juuri niin kuin tahtoo. Alla Doylen vinkit.

Tapaus 1: Nainen tahtoo, että mies siivoaa autotallin.

Yleinen tapa reagoida: Nainen sanoo lauantaiaamuna miehelleen: "Lupasit siivota autotallin jonain päivänä. Se päivä on nyt!"

Miksi se ei toimi: Vaikka mies olisi samaa mieltä siitä, että autotalli kaipaa siivousta, hän ei tartu toimeen - koska häntä on käsketty. Näin hän haluaa viestiä, ettei nainen ole pomo.

Parempi keino: Nainen sanoo aamiaisella miehelleen: "Minusta olisi ihanaa saada parkkeerattua autoni talliin."

Miksi tämä toimii: Tällä tavalla miehen mielenkiinto kiinnittyy siihen, mitä nainen haluaa, eikä siihen, miten nainen haluaisi siivousurakan tehtävän. Tällä tavalla mies saa mahdollisuuden ratkaista naisen ongelman. Kaikkihan tietävät, että miehet rakastavat tilanteita, joissa he saavat päteä naisten silmissä.

Tapaus 2: Mies antaa naiselleen lahjan, jota nainen inhoaa

Yleinen tapa reagoida: Nainen alkaa heti miettiä, miten saisi vaihdettua lahjan.

Miksi se ei toimi: Useimmat miehet ajattelevat hyvää hyvyyttään, että naisen pitäisikin palauttaa lahja, josta tämä ei pidä. Mies kuitenkin toivoo, että osaisi ostaa sellaisen lahjan, josta nainen tykkää. Jos mies ei onnistu tässä, hän jättää lahjat kokonaan.

Parempi keino: Naisen kannattaa kiittää miestään ja pitää lahja.

Miksi tämä toimii: Lahja ei ollut siis sellainen, jonka nainen olisi itse ostanut. Hän voi kuitenkin ostaa itselleen haluamiaan tavaroita koska tahansa. Lahja on kuitenkin aina lahja: sen käyttäminen ei tapa naista. Naisen ystävättäretkin tulevat kateellisiksi kuulleessaan, että nainen on saanut mieheltään lahjan.

Tapaus 3: Nainen haluaa palavasti treffeille miehensä kanssa

Yleinen tapa reagoida: Nainen latelee miehelleen faktat: "Me menemme perjantai-iltana ulos. Olen löytänyt lapsenvahdin ja varannut ravintolasta pöydän."

Miksi se ei toimi: Monet miehet lähtevät kyllä mukaan, mutta romantiikasta ei ole tietoakaan, koska nainen on joutunut tekemään kaiken työn treffien eteen.

Parempi keino: Naisen kannattaa sanoa leikitellen: "Veisipä joku komea mies minut deiteille."

Miksi tämä toimii: Mieheltä irtoaa romantiikkaa, kun hänelle flirttailee. Naisen kannattaa jättää treffien yksityiskohdat miehen mietittäviksi, ja tämä on onnellinen saadessaan ratkaista tehtävän. Miehen on tärkeää saada käyttää mielikuvitustaan jallittaakseen naisensa.

Jos mies ei kuitenkaan osaa tehdä treffijärjestelyjä, johtuu se siitä, ettei hän tiedä, mitä nainen haluaa. Naisen kannattaa esimerkiksi sanoa: "Illallinen olisi erittäin kiihottava ajatus!"

Tapaus 4: Nainen tarvitsee apua kotitöissä

Yleinen tapa reagoida: Nainen menee sammuttamaan television, jonka edessä mies toljottaa ja sanoo: "Sinunkin pitää osallistua kotitöihin!"

Miksi se ei toimi: Mies tuntee olonsa syylliseksi ja puolustautuu, eikä tee mitään.

Parempi keino: Naisen kannattaa - ilman vihamielisyyttä tai marttyyriyttä - sanoa: "Olen todella väsynyt ja stressaantunut. Keittiö on kaaoksessa, lapset tarvitsevat apua kotiläksyissään ja minun pitäisi valmistaa ruokaa."

Miksi tämä toimii: Kertomalla olevansa heikko nainen saa miehen suojeluvietin päälle. Nalkuttamalla mies sulkeutuu ja puolustautuu. Jos taas nainen myöntää, että hänellä on ongelma (siivoamiseen ei riitä voimia), mies haluaa korjata sen.

Lue myös:

    Uusimmat