Näin saat miehen rakastelemaan – toistamiseen samana iltana

Sinä haluisit rakastella vielä toiseen otteeseen, mutta miehesi kääntää jo kylkeä. Näillä vinkeillä saat miehen innostumaan sinusta uudelleen samana iltana.

Cosmopolitan neuvoo, kuinka voit saada miehen rakastelemaan kanssasi vielä toistamiseen samana iltana.

Pidä miehesi hyvässä kunnossa

Hyvä verenkierto auttaa parantamaan potenssia. Kehota siis miestäsi pitämään kunnostaan huolta. Ekstrana saat kumppanin, jolla on upean näköinen vartalo. Tarjoa siis miehellesi verenkiertoa lisääviä ruokia, kuten paljon hyviä rasvoja sisältäviä kaloja (lohi, makrilli) ja aminohappo L-argiinia sisältävää porsasta tai nautaa. Jokapäiväiset kävelylenkit ovat niin ikään hyväksi verenkierrolle.

Katsokaa yhdessä aikuisviihdettä

Miehillä on tapana nukahtaa seksin jälkeen. Osaksi tämä johtuu orgasmista, joka vapauttaa prolaktiini-hormonia, mikä tekee uneliaaksi. Anna siis miehesi levätä hetki ja ottaa vaikka pienet torkut, ennen kuin alat vihjata hänelle, mitä hauskaa sinulla on mielessäsi. Miehellä voi kestää naista pidempään päästä tunnelmaan, joten voit auttaa häntä kiihottumaan koskettelemalla itseäsi, antamalla hänelle oikean stripteaseshown tai katsomalla yhdessä aikuisviihdettä.

Riippuu miehestä ja miehen iästä, kuinka nopeasti hän on valmis kakkoskierrokselle. Parikymppinen kolli voi olla valmis jo 20 minuutin jälkeen, kun taas keski-ikäisellä kestää pidempään. Stressi ja väsymys vaikuttavat aikaan myös.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmpolitan 10/2011

Kuvat: Shutterstock, Irina Pechyorina

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja