Näin Rajamäki käänsi KuPS:n kurssin

Marko Rajamäen tultua KuPS:n luotsiksi, on alkukauden kompuroineen kuopiolaisjoukkueen tuloksien kurssi kääntynyt hurjaan nousuun.

Marko Rajamäki otti toukokuussa KuPS:n ruorin vakaisiin käsiinsä ja sai heti savolaisten laivan kurssin oikeille uomilleen.

- Kun otin tämän pestin vastaan oli kaksi asiaa mitä haluttiin. Yksi oli joukkueen kurssin kääntäminen ja toinen nuorten pelaajien pitkäjänteinen kehittäminen. Jälkimmäiseen menee pidempi aika nähdä miten siinä onnistutaan, mutta ensimmäisessä kohdassa ollaan onnistuttu.

- Paljon on tehty töitä. Positiivinen yllätys oli miten valmiita täällä pelaajat ja taustahenkilöt olivat valmiita tekemään töitä. Se auttaa valtavasti, kun ympärillä on ihmisiä, jotka ovat valmiit antamaan kaikkensa joukkueen eteen. Olemme pyrkineet tekemään kaikkia asioita vähän paremmin kuin aiemmin, Rajamäki kertoo.

Rajamäen tultua ruoriin ovat pitkät tappioputket kääntyneet voittosarjoiksi ja sijoitus sarjassa noussut kohisten.

- Se on sitten vielä analysoimatta mitkä on ollut suunnitelmaa ja mikä sattumaa. Olin valmistautunut monella eri suunnitelmalla kun tänne saavuin. Kopissa oli kuitenkin heti sellainen tunnelma ja pelaajat valmiita, että kerro vain mitä tehdään niin me tehdään. Sen jälkeen korjattiin ja kehitettiin joitain asioita pelissä.

- Pelillisellä puolella on ollut tärkeässä osassa, että pelaajat ovat saaneet sellaiset roolit, jossa pääsevät pelaamaan parhaiten omilla vahvuuksillaan.

Rajamäki ei ota kaikkea kunniaa KuPS:n menestyksestä, vaikka kaikki häntä suitsuttavatkin.

- Täällä on todella hyvä pelaajamateriaali siinä mielessä, että ovat valmiita heittäytymään ja tekemään yhdessä täysillä töitä. Todella työteliäs ryhmä ja iso kiitos kuuluu pelaajille, Rajamäki päättää.

Lue myös:

    Uusimmat