Näin piristät seksielämäänne – riisumatta vaatteita!

Parisuhdetta voi piristää yllättävin keinoin makuuhuoneen puolella myös vaatteet yllä. Seuraavien ohjeiden avulla kasvatat suhteenne intimiteettiä ottamatta edes vaatteitasi pois!

Yksinkertaisten vinkkien avulla saat sukat pyörimään kumppanisi jaloissa. Pienet keinot saavat miehen tuntemaan olonsa hemmotelluksi keskellä harmaata arkeakin.

1. Anna kumppanillesi päähieronta

Oletko sinäkin joskus kuullut miehen kehuvan miten ihanaa parturissa oli, kun kampaaja antoi hiustenpesun yhteydessä päähierontaa? Miehet rakastavat hieronnan saamista, ja päähierontaa jokainen osaa antaa.

Aloita leikittelemällä kevyesti kumppanisi hiuksilla, ja siirry vähitellen painelemaan hellästi ohimoita ja sitten hieromaan koko päätä. Keskity antamaan kunnollinen päähieronta vaikkapa katsoessanne televisiota.

2. Kuiskaile hänen korvaansa

Kuiskailu on suloista ja seksikästä, vaikka et sanoisikaan mitään tuhmaa. Myös jokin hauska juttu tai kommentti toimii aivan yhtä tehokkaasti.

Tärkeintä on, että nenäsi koskettaa hänen korvaansa hellästi kuiskaillessasi salaisuuksiasi. Tämä tuntuu miehestä erittäin seksikkäältä!

3. Suutele häntä yllättäen

Joskus miehet pitävät todella yksinkertaisista asioista. Arvaamaton, yllätyksellinen suudelma ei jätä ketään kylmäksi. Intohimoinen hyvästelysuudelma esimerkiksi lähtiessäsi töihin jättää miehelle kutkuttavan tunteen koko päiväksi.

4. Riko rutiinit

Tuntuuko joskus siltä, että arki rullaa päivästä toiseen samalla kaavalla? Yksinkertaisesti muuttamalla päivittäisiä rutiineja voi parisuhteeseen tuoda kaivattua piristystä. Yllätä itsesi ja kumppanisi toimimalla arjessa täysin vastakohtaisesti kuin tavallisesti ja voit yllättää kumppanisi täysin.

Lue myös:
AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja