Näin nousee Aino-Kaisa Saarisen unelmakoti – katso kuvat!

Aino-Kaisa Saarisen unelmatalo nousee vinhaa vauhtia, sillä viimeisetkin elementit on nyt nostettu paikoilleen. Katso kuvat urheilijakaunottaren komeasta rakennusprojektista.

Aino-Kaisa Saarinen on ryhtynyt blogaamaan taloprojektinsa etenemisestä sivustolleen.

– Tällä kaudella minulla on urheilu-unelmien saavuttamisten lisäksi toinenkin unelma tavoiteltavana. Viime vuoden ajan olemme panostaneet rakennusprojektin hyvään suunnitteluun ja tämän kauden aikana rakennusprojekti etenee suunnittelun jälkeisessä vaiheessa, eli tekovaiheessa, Saarinen kirjoittaa blogissaan.

Unelmien talo on myös ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä. Unelmakoti-blogin onkin tarkoitus kertoa yksityiskohtia energiatehokkaasta rakentamisesta ja jakaa tietoa asiasta.

– Syy miksi lämmitysjärjestelyissä päädyttiin maalämpöön on sen ympärivuotinen energiatehokkuus. Kesällä viilennys tapahtuu tehokkaasti ja vähällä energiankulutuksella ja maalämmön etuna esimerkiksi ilmalämpöpumppu ratkaisuun on se, että maalämmön avulla voidaan tuottaa energiatehokkaasti lämpöä vielä kovienkin pakkasten aikana talvella. Meidän projektin onneksi vielä ihan läheltä Hollolasta löytyy Oilon, joka on yksi edelläkävijöistä maalämpöpumppujen valmistajana. Eli tarvittaessa huoltokin onnistuu lyhyen matkan takaa, Saarinen jatkaa blogissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja