Näin näytät upealta urheillessasi

Urheillessa olisi mukava näyttää hyvältä siitä huolimatta, että kroppaa tulee rääkättyä.

Hiestä ja taistelusta oman kropan kanssa huolimatta urheillessa on mahdollista näyttää raikkaalta ja tyylikkäältä.

Siisti kampaus

Vaikka lenkille lähtisi heti aamuvarhaisella, on hiukset helppo laittaa kiinni siististi. Sporttinen ponnari on tyylikäs, eikä kukaan välttämättä arvaakaan, että lenkille on lähdetty suoraan sängystä.

Myös erilaiset letit tai nutturat sopivat aktiiviseen hetkeen hyvin – ja ovat tyylikkäitä. On syytä pitää kuitenkin mielessä, että kiinnitys on tarpeeksi tiukka, jotteivat hiukset karkaile urheilusuorituksen aikana paikoiltaan.

Myös käytännöllisyyden kannalta on sopivaa kiinnittää hieman huomiota hiustenlaittoon ennen urheilua. Silmillä repsottavat hiukset ovat nimittäin suuri häiriötekijä liikkuessa. Sopivat pinnit ja hiuslenksut tekevät hiemankin pidempihiuksisen urheilusta mukavampaa.

Vaatteet sään mukaan

Olennainen osa upeaa sporttityyliä on säänmukaiset vaatteet. Jos et halua negatiivista huomiota urheillessasi, kylmänä syyspäivänä ei ole syytä lähteä lenkille shortseissa eikä puistojumppaa kannata yrittääkään farkuissa.

Hetki ajatuksia käytännöllisimpään asuun maksaa itsensä nopeasti takaisin. Sadekuuron tai kylmyyden pelossa on hyvä pukea ylleen ennemmin ylimääräinen vaatekerros, kuin palella ja pahimmassa tapauksessa vilustua liian niukan vaatetuksen vuoksi.

Siistit vaatteet

Jo käyttömukavuudenkin kannalta urheiluvaatteiden on syytä olla hyvässä kunnossa. Urheiluvaatteiden materiaalien erikoisominaisuudet eivät välttämättä toimi enää tarkoitetulla tavalla, jos kangas hajoaa tai kuluu. Urheillessa olisi myös mukava keskittyä itse suoritukseen, eikä kärsineiden treenivaatteiden reikien peittelyyn.

Urheiluvaatteet ovat myös hyvin perusteltu kohde panostaa hieman rahallisestikin. Kovassa käytössä hikeä kestävien vaatteiden on syytä olla laadukkaat. Oma terveys ja liikunta kun ovat äärimmäisen tärkeitä seikkoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja