Näin naisten ja miesten käsitykset ihanteellisesta elämänkumppanista eroavat toisistaan

Jokaisella on omat toiveensa elämänkumppanille. Amerikkalainen deittisivusto otti selvää, kuinka miesten ja naisten toiveet Sen Oikean suhteen eroavat toisistaan.

Sitä Oikeaa etsiessä jokaisella on omat kriteerinsä. Nämä kriteerit saattavat erota naisten ja miesten välillä hyvinkin paljon. Deittisivusto WhatsYourPrice.com kyseli käyttäjiltään, minkälainen ihannenainen tai -mies on fyysisiltä ominaisuuksiltaan ja mitä muita ominaisuuksia hänessä tulisi olla.

Naiset äänestivät näyttelijä Ryan Goslingin ihannemiehekseen; lähes 190 senttiä pitkä ja lihaksikas kroppa yhdistettynä vaaleisiin hiuksiin ja sinisiin silmiin oli monen naisen mieleen. Miehet puolestaan nimesivät ihannenaisekseen Victoria’s Secret -mallin, 180-senttisen ja kurvikkaan Rosie Huntington-Whiteleyn.

Listattessa viittä tärkeintä ominaisuutta Siinä Oikeassa, naiset eivät pitäneet miehen ulkonäköä ja fyysistä vetovoimaa ensisijaisen tärkeänä – ominaisuus oli vasta sijalla viisi. Miehillä vastaava kriteeri oli ensimmäisenä.

– Tärkeintä on, että kumppanisi antaa sinulle itsevarmuutta ja vapauden sanoa, miltä sinusta tuntuu, välillänne on aitoa empatiaa ja molemmat tuntevat olonsa halutuksi. Ilman muuta tällaiset asiat ovat hyviä ja toivomme niiden kestävän ikuisesti, mutta jos sinulla on pakkomielle saada asiat toimimaan juuri kuten haluat, saatat unohtaa nauttia kumppanisi seurasta. Ja jos asiat sujuvat hyvin, rakkaasi on tuskin nostamassa kytkintä – paitsi jos pelotat hänet pois luotasi näyttämällä hänelle kaiken maailman kriteerilistoja, deittailuasiantuntija Helen Croydon kertoo.

Naisten viisi kriteeriä Sille Oikealle:

1. Hän tietää, kuinka tehdä minut onnelliseksi ja antaa minulle emotionaalista turvaa.

2. Ystäväni ja perheeni näkee hänessä sen, mitä minä näen hänessä.

3. Hän saa arjen tuntumaan kiinnostavalta.

4. Jaamme samat elämänarvot, kuten sen, haluammeko lapsia vai emme.

5. Tunnen häneen vetoa ja sovimme fyysisesti hyvin yhteen.

Miesten viisi kriteeriä Sille Oikealle:

1. Tunnen häneen vetoa ja sovimme fyysisesti hyvin yhteen.

2. Rakastan häntä niin paljon, etten halua ketään muuta.

3. Hän tietää, kuinka tehdä minut onnelliseksi ja antaa minulle emotionaalista turvaa.

4. Jaamme samat elämänarvot, kuten sen, haluammeko lapsia vai emme.

5. Hän pitää minusta hyvää huolta.AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja