Näin moni harrastaa seksiä ex-kumppanin kanssa!

Amerikkalaissivuston kysely selvitti, kuinka moni sinkkunaisista ja -miehistä harrastaa seksiä ex-kumppanin kanssa.

Hiljattain eräs brittisivusto otti selvää, kuinka moni . Alkuvuodesta julkaistiin tutkimus, jonka mukaan seksin harrastaminen ex-rakkaan kanssa voi tehdä jopa onnellisemmaksi.

Nyt SeekingArrangment.com-deittisivusto teetätti kyselyn, jonka mukaan lähes puolet sinkkunaisista käy tapaamassa ex-kumppaniaan seksin merkeissä. Pääsyynä seksiin exän kanssa oli sinkkuelämästä johtuva fyysisen läheisyyden puute – tätä mieltä oli 42 prosenttia naisista. Lisäksi 31 prosenttia naisista myönsi, että ajatus yhteenpaluusta ajoi heidät ex-miehen kanssa samojen lakanoiden väliin.

Miehistä 47 prosenttia kertoi harrastavansa seksiä entisen seurustelukumppaninsa kanssa. Heistä 59 prosenttia sanoi syyksi fyysisen läheisyyden puutteen. Hiukan naisia pienempi luku, 28 prosenttia miehistä, sanoi harrastavansa seksiä yhteen paluun toivossa. Naisista 26 prosenttia ja miehistä 27 prosenttia tunnusti alkoholin vaikuttaneen jälleenkohtaamiseen sängyssä.

22 prosenttia naisista ja 19 prosenttia miehistä syytti puolestaan Facebookia tai sähköpostia. 15 prosenttia naisista ja 19 prosenttia miehistä kertoi vain törmänneensä ex-kumppaniinsa baari-iltana ja ajatelleet seksin olevan hyvä idea.

– Aina sanotaan, ettei vanhaan ole palaamista, mutta se saattaa olla vaikeaa, jos olet ollut hyvin läheinen miehen kanssa ja sinulla on vaikeuksia löytää uutta kumppania. Olen joskus menneisyydessäni katunut tällaista päätöstä, varsinkin jos minä olen ollut kiinnostuneempi miehestä kuin hän minusta. Jos kuitenkin molemmat ovat samoilla linjoilla, en näe mitään pahaa harrastaa seksiä exän kanssa. Se voi olla hyvinkin hauskaa – kukapa ei haluaisi vähän fyysistä läheisyyttä, kun on ollut vähän aikaa sinkkuna, eräs sivuston naisjäsenistä kertoo.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja