Näin meikkaat dramaattiset vampyyrihuulet tähtien tyyliin

Huulipunavalikoimia ilostuttanut kirkas oranssi ja räikeä pinkki saavat seurakseen tummanpuhuvia punaviinin sävyjä. Supertähdet näyttävät mallia dramaattisen huulimeikin luomiseksi.

Kesää kohti mentäessä meikkisävyt yleensä hempenevät, mutta kenties vampyyriromantiikka on vietellyt meikkibrändit luomaan dramaattisia väripaletteja. Myös tähdet ovat ottaneen tumman huulimeikin omakseen punaisella matolla sivelemällä huuliinsa rohkeita punaviinin ja tumman suklaan sävyjä. Erilaisten tummanpunaisten sävyjen lisäksi viettelevä violetti tuo dramatiikkaa ilmeeseen.

Näin meikkaat vahvat huulet

Tumma huulipuna vaatii itsevarmuuden ja rohkeuden lisäksi myös valmisteluja. Tätä huulimeikkiä ei vain sipaista huulille. Dramaattinen huulimeikki vaatii alleen ehdottomasti pohjustuksen, jonka voi tehdä myös silmämeikkiin käytettävällä pohjustajalla.

Puuteroi huulet pohjustuksen jälkeen kevyesti. Rajaa huulet ja väritä koko huuli huultenrajauskynällä, jos tahdot kestävän lopputuloksen. Levitä sitten huulipuna siveltimen avulla huulille. Painele ylimääräinen puna huulilta hellävaraisesti paperille.

Pidä muu meikki kevyenä, kun tahdot herättää huomiota huulipunallasi. Tässä tulee kesän helpoin meikki: punatut huulet ja aurinkolasit!


AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja