Näin Marja Tyrni kannustaa hyväntekeväisyyteen

MTV3:lla nähdään maanantaina 24.5. kello 20–22 KesäKummit-konsertti, jolla kerätään varoja lasten hyvinvointiin. Oman kortensa kekoon kantaa myös MTV3:n Putous-ohjelmasta tuttu Marja Tyrni.

KesäKummit-ohjelmalla kerätään varoja viiden yliopistollisen lastenklinikan sekä lastentautien tutkimustyön tukemiseen. Kerättyjä varoja suunnataan niin ikään työhön lasten ja nuorten mielenterveysongelmia vastaan.

Joukko eturivin artisteja yhdistää voimansa ja haastaa kaikki mukaan toimintaan Lastenklinikoiden potilaiden ja heidän perheidensä hyväksi. KesäKummit-konsertissa esiintyvät muun muassa Maija Vilkkumaa, X Factor -voittaja Elias Hämäläinen ja Fintelligens. Konsertin juontaa Vappu Pimiä.

KesäKummit kuvataan Aleksanterin teatterissa ja tilaisuuteen myydään 300 yleisölippua hintaan 15 euroa/kpl. Lippuja myydään Lippupisteen toimipaikoissa.

Ohjelman erityisteemana on potilaiden viihtyvyys. Välillä nähdään koskettavia potilastarinoita lastenklinikoiden urheista sankareista ja toisinaan koetellaan nauruhermoja suomalaisten huippukoomikoiden vauhdittamana. Mukana on muun muassa Marja Tyrni.

Katso tästä Marja Tyrnin terveiset:

KesäKummit-konsertti maanantaina 24.5. kello 20–22 MTV3-kanavalla.

Televisiolähetyksessä näkyviä ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa kummit.fi tai numerossa 0600-1-6000 (10,10 euroa/puhelu+pvm).

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat