Näin MAGGI Pastaria -testiryhmä arvioi tuotteen – lue kommentit!

MAGGI Pastaria -testiryhmä kokeili kahden viikon ajan yhdeksää erilaista pasta-ateriaa. Testiryhmä antoi tuotteelle 3,5 pistettä asteikolla 1-5. Lue, miten testiryhmä kuvaili MAGGI Pastaria -tuotteita.

MAGGI valitsi 100 innokasta ruuanlaiton ystävää kokeilemaan MAGGI Pastaria -pasta-aterioita. Kokeiltavana olivat Juustokastike, Tomaatti-mozzarella, Bolognese, Kinkku-juusto, Parsakaali, Pinaatti & juusto, Chevre-rucola, Juusto & oliivi ja Herkkusieni.

MAGGI Pastaria -tuotteet toimivat esimerkiksi lihan tai kalan lisukkeena perunan tai riisin sijaan, eivätkä ole liian vaikeita nuorempienkaan perheenjäsenten valmistaa. MAGGI Pastaria -tuotteissa ei ole lisättyjä keinotekoisia arominvahventeita.

Näin testiryhmä arvioi MAGGI Pastaria -tuotteita

MAGGI Mix -testiryhmä maistoi yhdeksää erilaista ateria-ainesta. Testaajat antoivat tuotteille 3,5 pistettä asteikolla 1-5. Lue, miten testaajat perustelivat antamiaan pisteitä:

– Hyvää ja maukasta, suhteellisen terveellistä syötävää!

– Tuotteet olivat hyviä, mutta eivät mitenkään mieltäräjäyttävän maukkaita.

– Pastaria-pussit on nopeasti tehtävissä ja helppoja. Maistuu lapsillekin, vaikka omani ovatkin aika nirsoja ruoan suhteen.

– Kinkku-juuston maku oli laimea, muuten muut maut olivat hyviä ja odotuksia vastaavia.

– Varsinkin Chevre-rucola oli todella positiivinen yllätys. Pistelin menemään loput pastasta kylmiltään, ja hyvää oli.

– Olisin antanut arvosanaksi vitosen, jos mukana olisi ollut tuoreita vihanneksia. Tämä siis käytännössä mahdoton toteuttaa.

– Hyviä tuotteita. Suolaa saisi olla vähemmän.

– Tuotteet on helppo ja nopea valmistaa ja sopivat sellaisenaan esimerkiksi kevyeksi lounaaksi naiselle. Miehelle lisäisin vaikkapa lihaa joukkoon, jotta ruuasta tulee täyttävämpi. Maku kaikissa testaamissani tuotteissa oli hyvä, vaikkakin Pinaatti & juusto oli hieman liian suolainen.

– Käteviä käyttää ja maistuvia. Helppo täydentää omilla lempiaineksilla. Tuoteselosteiden puutteista miinukset.

– Arkiruokailussa ratkaisevat helppous ja maukkaus, nämä kriteerit täyttyivät erinomaisesti.

– Osa pastapusseista on hyvänmakuisia lisukkeena ja nopeita valmistaa. Myös terveellisyyteen on kiinnitetty huomiota!

– Nopeita ja maukkaita pikaruokia. Parempia kuin valmiseinekset. Pienellä fiksauksella (esim. lisäämällä yrttejä tai lihaa) saa oman näköisen ruuan.

– Ei vaadi kokin koulutusta valmistaa näitä ja lapsikin oppii tekemään itse.

– MAGGI olisi saanut pisteitä 5, mutta määrä oli liian pieni kolmihenkiselle perheelle. Valmistus oli helppoa ja nopeaa ja ruoka maistuikin ihan hyvältä, vaikka odotinkin, että se olisi säväyttänyt enemmän.

– Hyvää ja nopeaa vararuokaa, mutta luotan kuitenkin enemmän itse tekemääni ja tuoreeseen. Luulen kuitenkin, että ostan muutaman varastoon, jotta saan esikoululaiselle nopeasti tarvittaessa ruokaa.

– Hinta-laatusuhde ei ollut kohdillaan. "Kahden annoksen" pussista keskikokoinen mies syö kaiken, joten yhden aterian hinnaksi tulee 2 euroa. Ostamalla erikseen makaroneja ja lisukkeita pääsee halvemmalla ja saa mahdollisesti parempaa ruokaa.

– Annokset olivat ihan ok. Niissä saisi olla hieman enemmän syötävää, esim. family size -vaihtoehto. Mausteita voisi myös käyttää rohkeammin.

– Jossain MAGGI Pastaria -aterioissa makua saisi olla enemmän. Muuten maistuvat koko perheelle.

– Pidän vain parista tuotteesta, ja osa ei ole laisinkaan mieleeni. Kokeilemissani tuotteissa oli liikaa epämieluisia makuja (Pinaatti, Chevre-rucola…)

– Valmisateriat eivät juuri koskaan ansaitse korkeinta arvosanaa. Nämä olivat ihan ok, mutta eivät erikoisia. Etenkään Tomaatti-Mozzarella ei oikein vakuuttanut etenkään siksi, että pastan sisään jäi paljon kastikejauhetta liukenemattomaksi mössöksi, joka ei maistunut suussa hyvältä. Pinaatti-juusto oli hivenen parempi annos, vahvaa keskitasoa.

– Tuote oli hyvä, mutta meidän perheelle käyvät tällä hetkellä perusmaut ja niitä on sarjassa vain yksi. Pinaatti ja vuohenjuusto eivät ole lapsille maistuvia.

– Kyllähän näitä silloin tällöin voi syödä kiireen yllättäessä tai retkioloissa, mutta tavallista kotoista lähiruokaa en välttämättä hylkäisi.

– Hyviä peruspastoja, mutta jotkin olivat omaan makuuni liian kermaisia ja täyteläisiä. Monissa oli myös melko paljon suolaa.

– Valmiit pussiainekset eivät vain ole omaan makuuni. Ateriat maistuivat ihan hyvältä, mutta jokin niissä mätti. Vastaavanlaisen pasta-annoksen valmistaa myös itse vähällä vaivannäöllä. Pasta-annospussit ovat kooltaan kyllä näppäriä yhden hengen taloudessa.

– Helppo ja nopea valmistaa, ei tarvitse välttämättä olla lisukelihaa tai muuta sellaista pastan sekaan.

– Annokset sopivan kokoisia ja maultaan ihan hyviä, mutta maussa oli myös pieni teennäinen maku, josta en pitänyt.

– Tuskin tulen ostamaan tuotteita, ellei ole tulenpalava kiire. Itse tekemällä saa suunnilleen samassa ajassa terveellisempää ja maistuvampaa pastaa. Tosin, olin jopa positiivisesti yllättynyt lisäaineiden suhteellisen pienestä määrästä, ja miksei jonkun pussin voisi ottaa vaikka retkievääksi. Erittäin kiireisen ja kehnon kokin pelastushan tällaiset ateriat ovat!

– Uudet maut ovat hyviä, esim. Chevre-rucola. Nopeita ja helppo valmistaa.

– Ateriat olivat maistuvia ja helppo valmistaa. Suolaisuus kuitenkin vaikutti kovalta. Ehkä tuotteita voitaisiin vielä jonkin verran kehittää, jotta niistä tulisi terveellisempiä.

Artikkelin tarjoaa:MAGGI

Artikkelin tarjoaa:MAGGI

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja