Mainos

Näin leikkaat lapsesi hiukset - itse!

Aina ei ole rahaa eikä aikaa viedä lasta kampaajalle. ivillage.com -sivusto kertoo, kuinka onnistut leikkaamaan pienokaisesi hiukset itse.

1. Istuta lapsesi korkealle jakkaralle. Vilkas lapsi voi olla vaikea pitää aloillaan, mutta korkealla istuma-alustalla lapsen on helpompi pysyä paikallaan.

2. Valitse alusta oikein. Kun on jälkien siivoamisen aika, huomaat että mattoa parempi vaihtoehto on leikata hiukset laatan, puulattian tai tasaisen ulkoalustan päällä. Jos haluat helpottaa siivoamista, levitä jakkaran alle sanomalehtiä.

3. Anna lapsellesi muuta tekemistä. Pienokaisesi pysyy paremmin aloillaan, jos hän saa katsoa lempiohjelmaansa tai vaikkapa leikkiä iPhonellasi. iPhone toimii myös silloin, kun haluat hänen katsovan hiusten leikkauksen aikana alaspäin.

4. Kokeile muita houkuttimia. Jos lapsesi ei tottele muuten, karkki ja jäätelö toimivat hyvinä houkuttimina. Tee lapselle tylsästä kokemuksesta hauska juttu.

5. Hanki oikea varustus. Tarvitset sumutinpullon, pyyhkeen lapsesi olkapäille, kamman ja hiustenleikkaukseen tarkoitetut sakset.

6. Etsi ohjeita netistä. Internetissä on monia "näin teet sen" -videoita hiusten leikkaamisesta.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde:ivillage.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.