Näin kampauksesi kestää läpi pitkän illan

Joskus on sellaisia juhlia, että kampauksen toivoo kestävän monta tuntia häikäisevänä. Allure-sivustolla annetaan kolme vinkkiä, joiden avulla kampaus kestää kauemmin.

Muutamaa vinkkiä noudattamalla saat kampauksen kestämään tai voit pelastaa hieman kärsineen kampauksen.

Älä pese hiuksia

Hiuksia ei kannata pestä samana päivänä, kun kampauksesi on syytä kestää näyttävänä kauan. Pese hiukset siis edeltävänä päivänä, koska tällöin hiuksesi eivät ole niin liukkaat ja kaikki kampaukset kestävät kauemmin. Erityisesti esimerkiksi kiharaa tehtäessä on äärimmäisen tärkeää, että hiukset eivät ole vastapestyt.

Kuivashampoo

Suihkuta kuivashampoota joka puolelle ennen kuin aloitat hiusten muotoilun. Kuivashampoo antaa kampaukselle tukea, se myös kohottaa tyveä ja helpottaa hiusten muotoilua paljon.

Hätätapauksissa

Jos kampaus kumminkin valahtaa, niin nosta hiukset poninhännälle. Kampaus näyttää tarkoitukselliselta, jos nostat poninhännän hieman ylöspäin. Älä siis jätä poninhäntää aivan takaraivoon.

Hiusmuotoilija kertoi Huomenta Suomen makuja ja elämää -osiossa hyviä kampausvinkkejä. Katso videolta lisää vinkkejä siihen, kuinka saat kampauksen kestämään.

Lähde: Allure

Lue myös:

    Uusimmat