Näin Hollywood-tähtien äidit neuvoivat tyttäriään: Älä ole diiva! Käyttäydy aina hyvin!

Kaksi tunnetuimmista nuorista naisnäyttelijöistä Scarlett Johansson ja Keira Knightley luottavat äitiensä antamiin ohjeisiin. "Älä diivaile", on Johanssonin äidin neuvo, kun taas Knightleyn äiti on muistuttanut tytärtänsä kohtelemaan kaikkia hyvin.

13-vuotiaana elokuvauransa aloittanut Scarlett Johansson, 26, kertoo luottavansa edelleen äitinsä oppeihin. Muun muassa Lost in Translation ja Girl With A Pearl Earring -elokuvista muistettu Johansson paljastaa, että äitinsä Melanie ei ole ikinä kertonut tyttärellensä, miten tämän pitäisi käyttäytyä, vaan kasvattanut tytärtään jakamalla mielipiteitään asioista.

– Hän ei esimerkiksi ikinä sanonut, etten saa koskea huumeisiin, mutta tiesin mitä hän niistä ajatteli, kertoo Johansson.

Johansson kertoo myös, että hänen managerinaan työskennellyt äitinsä on aina painottanut hyvien käytöstapojen merkitystä, eikä diivailu ole tullut kyseeseenkään.

Myös brittinäyttelijätär Keira Knightley luottaa äitinsä oppeihin. 26-vuotias kaunotar muistetaan muun muassa rooleistaan Bend It Like Beckham ja Atonement-elokuvissa. Elokuvauransa lisäksi Knightley on ehtinyt tekemään paljon hyväntekeväisyystyötä ja antanut kasvonsa muun muassa ihmisoikeusjärjestö Amnestylle.

Maanläheinen ja jalat maan pinnalla oleva Knightley kiittää luonteestaan äitiänsä Sharman MacDonaldia.

– Äitini on aina muistuttanut, että muita pitää kohdella niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan. Se, että olen menestynyt, ei tarkoita, että saisin käyttäytyä jotenkin eri tavalla, Knightley kertoo.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wire Image

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat