Näin hiuksesi näyttävät paksummilta – poimi vinkit!

Ohuet hiukset ovat usean suomalaisen ongelma. Oikeilla vinkeillä ohuetkin hiukset on mahdollista saada näyttämään tuuheilta ja paksuilta – pienellä vaivalla!

Ongelma ohuiden hiusten kanssa on usein se, että vaikka hiukset saisikin hetkellisesti tuuheiksi, latistuu kampaus päivän mittaan. On kuitenkin olemassa keinoja, joiden avulla hiukset näyttävät entistä tuuheammilta aamusta iltaan.

Shampoolla on väliä

Pese hiuksesi tuuheuttavalla shampoolla. Kerran viikossa olisi kuitenkin pestä hiukset erityisen hoitavalla shampoolla – aivan kuten ihokin olisi hyvä tehohoitaa kuorinnalla vähintään viikoittain. Kiinnitä huomiota hiuksia pestessä siihen, että peset ne kunnolla päänahasta latvoihin saakka. Etenkin latvoihin jää helposti jäämiä hiustenhoitotuotteista, jotka tekevät hiuksista raskaammat ja rasittavat niitä turhaan.

Kuivaa hiuksesi ylöspäin

Kampaajat eivät aivan syyttä kuivaa asiakkaidensa hiuksia nostamalla niitä samalla harjan avulla ylöspäin. Kun hiukset kuivaa ylöspäin, tulee lopputuloksesta tuuheampi.

Kuivaaminen helpottuu, kun hiukset kuivaa osioittain. Jaa hiuksesi muutamaan eri osioon ja käytä harjaa apunasi kuivauksessa.

Kun hiukset ovat kuivat, voi lopputuloksesta saada entistä tuuheamman lisäämällä lakkaa hiusten tyviin. Käännä pääsi alaspäin ja suihkauta rohkeasti lakkaa tyviä kohti.

Kuivashampoo on loistokeksintö

Jos hiuksesi rasvoittuvat helposti tai laskeutuvat päänmyötäisiksi päivän aikana, kokeile kuivashampoota. Suihkutettava kuivashampoo on helppo käyttää ja se lisää merkittävästi hiusten tuuheutta. Suihkauttamalla kuivashampoota kampaukseesi kesken päivän voit taata, että uusi pöyhkeämpi kampauksesi pysyy kunnossa aamusta iltaan.

Leikkaa hiuksesi kerroksittain

Kerroksittainen leikkaus keventää hiusmallia ja takaa sen, etteivät hiukset mene päätä myöten. Jos et ole tyytyväinen hiustesi tuuheuteen, suosi kerroksittaisia hiusmalleja. Kun hiukset on leikattu kerroksittain, on niitä myös helpompi hoitaa kuin tasapitkiä hiuksia, sillä hiusmassaa on suhteessa vähemmän.

Kokeile pehmennystä

Permanenttien lisäksi kampaajat tekevät asiakkailleen pehmennyksiä, joiden on tarkoitus lisätä hiuksen tuuheutta ja tehdä kampauksesta entistä ilmavampi. Jos olet laiska huolehtimaan hiuksistasi, mutta haaveilet tuuheasta kampauksesta, kokeile tuuhennusta.

Tupeeraus ei ole aikansa elänyt

Etenkin illanviettoihin erityisen tuuhea kampaus on helppo viimeistellä tupeeraamalla. Takuta rohkeasti hiuksiasi hiusmassan keskeltä ja huomaat, kuinka kampaukseesi tulee aivan uudenlaista volyymia ja tuuheutta.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja