Näin Antti Pennanen kommentoi Ilveksen yllätystappiota – rujo taklaus kurinpitoon

Draamaa Tampereella: KalPan Jaakko Lantta lentää pihalle – taklaa rajusti Ilveksen hyökkääjää Simon Stranskyä 3:01

Ilves koki SM-liigan puolivälieräavauksessa yllätystappion, kun KalPa oli parempi Tampereella ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 4–3. Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli erityisesti kotijoukkueen yllättävän tehotonta ylivoimaa.

Ilves oli ollut runkosarjassa SM-liigan paras ylivoimajoukkue (28,57%).

Nyt? Kuusi ylivoimasaumaa ja nolla häkkiä. Mukana oli vieläpä yksi viiden minuutin jäähy.

Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen nosti tehottomuuden esiin pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Pitää parantaa, Pennasen ytimekäs tiivistys kuului.

Lehdistötilaisuus: Ilves - KalPa 4:46
Lehdistötilaisuus: Ilves – KalPa

Lantta kurinpitoon

Tampereen torstai-illasta saatiin myös jälkipyykkiä kurinpidon puolelle.

KalPan Jaakko Lantta taklasi toisessa erässä rujosti Ilveksen hyökkääjää Simon Stranskyä pään alueelle.

Video taklauksesta näkyy jutun yläreunasta.

Ottelun päätuomarit tarkistelivat tilanteen videolta. Lantalle tuomittiin ulosajo eli 5+20-minuutin rangaistus.

Pelin jälkeen Liigan tilannehuone ilmoitti, että tapaus on siirretty kurinpitodelegaation käsittelyyn.