Näillä simppeleillä eleillä hurmaat miehen

Haluatko tehdä itsestäsi vastustamattoman miehen silmissä? Näillä helpoilla vinkeillä onnistut nopeasti.

Haluatko tehdä vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen? Yourtango.com paljastaa helpot niksit.

1. Kiinnitä huomiota kehonkieleen

Kehonkieli on olennainen osa toisen hurmaamista. Ei ole väliä, kuinka huoliteltu olet, jos et hymyile tai osaa koskettaa toista leikkisästi. Onneksi koskettaminen on helppoa. Sen voi tehdä vain harvoin niin väärin, että mies tuntee olonsa tukalaksi.

2. Opettele kiusoittelemaan

Yhdistä kohteliasta kiusoittelua ja koskettelua, niin mies lankeaa sinuun. Muista kuitenkin, että voit hassutella rakkaasi kustannuksella, mutta älä käytä liian karkeaa kieltä, jotta et loukkaisi kumppaniasi.

3. Kuuntele ja muista kuulemasi

Opettele kuuntelemaan. Muista siis, mistä hän puhuu, jotta voit palata hänen puheisiinsa myöhemmin. Pitäkää keskustelu yhteispelinä, monologi ei ole hyvien tapojen mukaista. Kannattaa pitää mielessä, että myös miehet ovat epävarmoja. Jos deittisi sanoo jotakin omituista, jatka hymyilemistä ja keskustelua normaaliin tapaan, jotta et hämmentäisi häntä entisestään.

4. Haluatko suudella? Opettele kolmikulma

Mikäli olette jutelleet niin pitkään, että mielesi tekee jo suudelmaa, opettele niksi, jolla hän arvaa mitä ajat takaa. Pyyhkäise hiukset kasvojesi tieltä, käännä vartalosi häntä kohden, liikuta silmiäsi hänen vasemman silmänsä kautta oikeaan silmään ja sitten huulille. Toista liike, kunnes hän tajuaa, mitä haluat.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja