Näillä hurmaat miehen: 10 seksikästä hiustyyliä

Kevät tulee ja pipot riisutaan pois. Ota vinkit aaltoilevista, pehmeistä ja söpöistä hiustyyleistä, jotka kääntävät miesten päät!

Glamour.com laati vinkkilistan seksikkäistä tukkatyyleistä, joista miehet tykkäävät.

1. Helpot, hellittelyn kestävät kiharat. Isot, aaltoilevan pehmeät kiharat vetävät puoleensa ja mies ei malta pitää sormiaan irti hiuksistasi. Onneksi tämä tukka tyyli kestää kosketuksen ja saattaa kohentuakin siitä! Helpot kiharat syntyvät puristelemalla muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin. Kuivata. Tee pari kiharaa isolla kihartimella ja kampaa sormin läpi.

2. Ihanat luonnonkiharat. Onko sinulla luonnostaan taipuisa tukka? Päästä se valloilleen. Vältä raskaita muotoilutuotteita ja kesytä tukka hiuksiin jätettävällä hoitoaineella. Anna kuivua kunnolla. Vasta kun hiukset ovat kuivuneet, voit erotella kiharat sormin.

3. Löysät nutturat. Niskan ja kaulan paljastavat kampaukset saavat miehet villiksi. Helppo ja tyylikäs lopputulos syntyy, kun pyörität tukkaa ylöspäin niskasta ja muovailet loppuosan haluamallasi tyylillä. Kiinnitä nuttura pinneillä. Viimeistele pitävällä hiuskiinteellä.

4. Vinot otsahiukset kutsuvat miehen kättä pyyhkäisemään hiukset silmiltäsi. Jotta saat volyymiä tukkaan, vedä otsahiuksia suoraan ylöspäin, kun kuivaat niitä tyvestä, ja asettele ne sitten haluamallasi tavalla vinoon.

5. Parfymoidut hiukset ovat huumaavan ihanat. Suihkauta tuoksupilvi ilmaan ja pöyhi hiuksiasi sen alla. Muista, että alkoholi kuivattaa hiuksia, joten jos sinulla on todella kärsinyt ja kuiva tukka, suihkauta parfyymi mieluummin niskaan.

6. Suoristettu tukka. Siloteltu ja suora hiustyyli on aina klassinen ja seksikäs valinta. Käytä hiustenkuivaajaa puhaltamalla tyvestä kohti latvaa, niin pinta ei pörröydy.

7. Terveesti kiiltävä tukka. Muista käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja kiiltotippoja tai –suihkeita, niin saat terveet ja hyvinvoivan näköiset hiukset.

8. Bedhead. Jos bedhead ei synny aidolla tyylillä lakanoissa peuhaamalla, voit luoda tyylin suihkuttamalla kkuivat hiukset suolaisella vedellä ja kuivaamalla ne sitten hiustenkuivaajalla. Kesällä tämä tyyli syntyy meressä uiskentelemalla ja antamalla hiusten kuivaa auringossa.

9. Söpö ja lyhyt leikkaus. Halle Berry ja Pink ovat loistavia esimerkkejä siitä, että seksikäs ja lyhyt leikkaus on itsevarman naisen valinta.

10. Lisää volyymiä! Täyteläinen tukka syntyy lämpörullilla. Kiharra päällimmäinen kerros kääntämällä tukka ylöspäin. Anna viilentyä, ja ravistele kiharat villisti auki. Sitten vain hiuskiinnettä ja seksikäs tukkatyyli on valmis.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja