Naapuririidatkin päivittyivät nykyaikaan: Näin ovelasti tapellaan nyt!

Unohda rappukäytävän vihaiset viestit ja postiluukusta tungetut ikävät yllätykset. Nykyaikana viesti naapurille lähetetään langattoman verkon kautta.

Rappukäytävään jätetyt vihaiset laput alkavat olla vanhanaikaisia ja epätrendikkäitä. Mikäli naapurin kanssa haluaa tukkanuottasille nykyaikaisempaan tyyliin, tulee kitkerät viestit lähettää nimeämällä oma langaton verkko nasevasti.

–Näin yhden tapauksen, jossa joku oli nimennyt wifi-yhteytensä muotoon "laskehan äänenvoimakkuutta illalla, hitto vie", ruotsalainen trendiasiantuntija Johan Ronnestam kertoi Metro-lehdelle.

Verkon nimi on nähtävissä naapurustossa kaikille, jotka haluavat yhdistää koneensa langattomaan verkkoon. Ronnestamin mukaan niin sanotut wifi-hyökkäykset ovat yleistyvä ilmiö myös Ruotsissa, ja monet ovat hoksanneet langattoman verkon nimen olevan helposti vaihdettavissa.

–Kun on teknistä osaamista, tulevat luovat ratkaisut kylkiäisenä kuin kirje postissa, Ronnestam totesi.

Oletko ottanut yhteen naapurisi kanssa? Osallistu äänestykseen ja kerro kahinastasi myös muille perustelemalla vastauksesi äänestämisen jälkeen alhaalla oikealle ilmestyvän linkin kautta.

STT/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja