Mysteerihahmo poistui ruumista kuljettaneesta autosta – ja muut erikoiset Michael Jackson -salaliittoteoriat

Jotkut Michael Jackson -fanit eivät suostu uskomaan, että popin kuningas on todella kuollut.

Vuonna 2009 kuolleen pop-tähden Michael Jacksonin ympärillä on liikkunut toinen toistaan erikoisempia salaliittoteorioita hänen kuolemastaan lähtien.

Viimeisimpänä asialle omistautuneet fanit väittävät Jacksonin näkyvän hänen Paris-tyttärensä Instagram-kuvassa auton takapenkillä.

Jotkut Jackson-fanit ovat ottaneet asiakseen todistaa, että tämä on yhä elossa. Aiheelle on perustettu verkkosivut michaeljacksonsightings.com, jonne voi raportoida "todisteita" popin kuninkaan elossa olemisesta.

Salaliittoteoreetikot uskovat, että Jackson lavasti oman kuolemansa päästäkseen pakoon valtavaa julkisuutta ja velkojaan sekä voidakseen aloittaa uuden elämän. YouTube on täynnä videoita, joilla raportoidaan kuvista ja videopätkistä, joissa Jacksonin väitetään näkyvän.

Yksi erikoisimmista videoista on salaa kuvattu pätkä poliisiautosta, joka kuljetti Jacksonin ruumista. Matkalla poliisiasemalle auto pysähtyi parkkihallia muistuttavaan tilaan, jossa sen takaosasta astuu ulos hupulla peitetty hahmo. Hänet kuljetetaan nopeasti pois paikalta.

Myöhemmin videolla näkyy, että kyseessä todella on samalla rekisterinumerolla oleva poliisiauto, josta lakanalla peitetty ruumis myöhemmin kannettiin ulos. Videopätkän voi katsoa esimerkiksi tältä YouTube-videolta kohdasta 1.07 alkaen:


Samalla videolla on myös kuvia vuoden 2009 BET-gaalasta, joissa näkyy Jacksonia muistuttava mies.

Yhden teorian mukaan rajatyöntekijä näki Jacksonin ylittäneen Meksikon rajan pian kuolemansa jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat