Michael Jacksonin tyttären Instagram-kuva käynnisti salaliittoteoriat – onko popin kuningas elossa?

Paris Jacksonin puoli vuotta sitten julkaisema kuva on saanut fanit sekaisin.

Vuonna 2009 kuolleen, popin kuninkaaksi tituleeratun Michael Jacksonin tytär Paris Jackson julkaisi viime toukokuussa Instagramissa kuvan, joka aloitti massiivisen salaliittoteoriavyyhdin.

Parisin auton etupenkiltä ottamassa selfiessä takapenkki jää pimentoon, mutta tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet siellä silti tunnistamattoman hahmon.


Kuvaa on avattu ja käsitelty lukuisia kertoja, minkä tuloksena takapenkin hahmoa on saatu valaistua esiin. Kuvanmuokkausten aitoudesta ei tietenkään voi sanoa mitään, mutta jotkut fanit ovat vakuuttuneita siitä, että takapenkillä istuu itse Michael Jackson musta hattu päässään.

Kuvamuokkauksista on julkaistu video Youtube-palvelussa:


Myös Parisin kuva Instagramissa on täyttynyt fanien ihmettelevistä kommenteista. Paris ei ole korjannut väitteitä siitä, että takaepenkillä istuisi hänen isänsä.

Michael Jacksonin ympärillä on pyörinyt lukuisia salaliittoteorioita hänen kuolemastaan lähtien. YouTube on täynnä videoita, joissa Jackson on muka nähty eri paikoissa ympäri maailman. Jotkut uskovat hänen piileskelevän Kanadassa, Afrikassa tai Etelä-Amerikassa.

Lähde: Daily Mirror

Lue myös:

    Uusimmat